Sokkoló: Megint nőre támadt egy kutya, marcangolta, ahol érte





Minden előzmény nélkül egy trencséni lakótelepen vadult meg egy kutya, ami súlyos sérüléseket okozott egy asszonynak.



Megosztás
Szerző: J.K.
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.
Kutyatámadás terrier rendőrség harapás

Azt gondolnánk, hogy a kutyákhoz értő személyekkel nem fordulhat elő olyan, ami másokkal, azaz, hogy egy eb megtámadja őket, hiszen ők értenek az állatokhoz, ismerik azok viselkedését. Erre alaposan rácáfolt egy eset a főváros XV. kerületében, ahol egy nagy testű, közel 30 kilós keverék kutya megtámadott egy utcán sétáló nőt – tudatta korábban a Ripost. A hölgy, Emperger-Siklósi Kata mindent tud az ember legjobb barátjáról, hiszen kutyatréner, ám így sem úszta meg a dolgot.

Csúnya sérüléseket szerzett Kata a támadásban – Ripost olvasói fotó

Hol vagyunk biztonságban?

A kutya séta közben rátámadt a mellette elhaladó nőre, és olyan sérüléseket okozott neki, amelyek azonnali kórházi kezelést igényeltek. A kezelésének hossza még nem ismert

– számol be a trencséni történtekről a szlovák rendőrség. Az már biztos, hogy mint oly sok esetben, most is egy amerikai staffordshire terrier  vadult meg. A Markíza nevű szlovák televíziónak arról van tudomása, hogy a kutya több helyen is megsebesítette az asszonyt. Előbb a lábát harapta meg, majd a kezét, végül pedig, amikor a nő elesett, az arcát. A szlovák hatóság testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást. 

„Az említett ügyben nyomozás folyik, és minden szükséges eljárási lépést megtesznek annak megfelelő tisztázása érdekében” – osztotta meg a rendőrség. 

Aggressive,American,Staffordshire,Terrier,Barking,Behind,The,Fence
Ismét egy staffordshire terrier támadt emberre – Fotó: Rita Kochmarjova

Félelem és reszketés Zuglóban

Nemrég kellett hírt adnia a Metropolnak, hogy a közösségi médiában tudatta egy zuglói lakos, hogy csak rettegve meri elhagyni otthonát, mivel a házukban egy eb előszeretettel megtámadja az ingatlan lakóit. A bejegyzésben arról is informált a lakó, hogy a kutya tulajdonosa egy fiatal nő, aki képtelen fegyelmezni az állatot, ami már többször is támadólag lépett fel a lakókkal szemben.

Halállal végződött 

Előfordult már a legszörnyűbb is egy-egy kutyatámadás kapcsán, amikor az áldozat életét vesztette. Lapunk is megírta, amikor az Egyesült Államokban egy 28 éves nőt, Natasha Johnston kutyasétáltatás közben több kutya egyszerre támadott meg a Surrey állambeli Caterhamben. A fiatal nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, egy másik személy pedig kórházba került könnyebb sérülésekkel. 





 





Ezeket olvastad már?
"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

"Idős nőket tart fogva, csicskáztat" - rejtélyes férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Erre ki számított? Itt az újabb fordulat az időjárásban

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás