Rágyújtották a kocsit: elszenesedett holttestet találtak, gyilkosság miatt nyomoznak a rendőrök

Lángokba borították egy ismeretlen férfi lakókocsiját. Az áldozat a felismerhetetlenségig összeégett.Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.03.06.
szlovákia gyilkosság halál lakókocsi

Életét vesztette egy felvidéki férfi, miután éjszaka kigyulladt egy lakókocsi a komáromi járásban, Kolozsnémán. A lángokat senki sem vette észre, reggelre pedig már csak a törmelékeket találták meg, alattuk az összeégett holttesttel. Az elhunyt személyazonosságát egyelőre a rendőrség vizsgálja.

Szénné égett a lakókocsi Fotó: Joj TV

A helyiek csak reggel látták meg, hogy az egykori lakókocsi romjaiból halvány füst száll fel. Azonnal a helyszínre hívták a rendőröket, akik ezután felvették a kapcsolatot a tűzoltósággal. Egy elszenesedett emberi testet találtak a járműben, azon a helyen, ahol valószínűleg az ágy volt. A halál okát és a megégett férfi kilétét a rendőrség a tűzoltókkal együtt vizsgálja. 

A szerencsétlen ember halálának pontos oka a boncolás után derül ki

 –  árulta el Cuháková Renáta, a Nyitrai Rendőrség Regionális Igazgatóságának szóvivője. 

A falubeliek szerint egy 62 éves férfi, a község egykori lakosa élt az említett lakókocsiban, aki fiatalon szakképzett villamosmérnök volt, de nehéz életet szánt neki a sors és hajléktalanná vált. A holttestet azonban a helyszínen nem sikerült azonosítani, ezért a rendőrség genetikai tesztek segítségével állapítja majd meg az áldozat kilétét. 

– A rendőrség emberölésként vizsgálja az eset körülményeit – tette hozzá Cuháková.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás