Kegyetlen vagy ötletes? Szokatlan büntetést talált ki fiának az apuka





A férfit az idegesítette fel, hogy a kisfia alvásidőben videojátékozott. Úgy döntött, egy életre elveszi a kedvét a telefon nyomkodásától.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
büntetés videojáték apa kisfiú

Sok szülő küzd azzal, hogy szabályozza gyermekei képernyő előtt töltött idejét. Bár a legtöbben inkább arra éreznek késztetést, hogy elkobozzák a gyerekek telefonját vagy játékkonzolját, egy kínai apa szokatlan módszert talált ki arra, hogy megtanítsa fiát a képernyő túl hosszú időn át bámulásának a veszélyeire – írja a Mirror.

A 11 éves kisfiú hajnali kettőkor alvás helyett inkább videojátékozott, amiért apja lehetőséget adott neki, hogy addig játsszon, ameddig csak akar, azzal a feltétellel, hogy nem aludhat el közben. A gyerek beleegyezett a feltételekbe, így reggel a férfi még az iskolát is felhívta, hogy fia aznap nem vesz részt az órákon.

Az apa úgy tervezte, hogy 24 órán keresztül készteti játékra fiát, de a gyerek 12 óra után elaludt. Ekkor felébresztette őt, ami után még folytatta a játékot néhány óráig, összesen 17 óra elteltével viszont bocsánatot kért és megfogadta, hogy a továbbiakban tiszteletben tartja az alvásidőt.

Az apa megosztotta történetét, de módszerét ő maga sem ajánlja más szülőknek. Fiáról azt mondta, hogy jó tanuló és engedelmes, sok időt tölt a szabadban.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás