RETRO RÁDIÓ

Botrányos: már rettegnek a járókelők Pesterzsébeten, rengeteg a félelmetes támadás





Budapesten szinte mindenhol problémát jelentenek a póráz nélkül sétáltatott kutyák. A XX. kerületben a szülők megelégelték a mindennapos problémákat.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.03.27.
kutyasétáltatás póráz nélkül félelem és rettegés

Minden érintett együttműködését kérték a Pesterzsébeti szülők, hogy megszűnjenek a kerületben a felelőtlen kutyasétáltatásból fellépő problémák.

 

Fellöktek egy gyereket

Egy pesterzsébeti csoportban megosztott bejegyzésben hívta fel a figyelmet egy hölgy arra, hogy mostanában folyamatosan póráz nélkül sétáltatott kutyákat látnak. Többször előfordult a környéken, hogy a póráz nélküli kutyák miatt megsérült vagy megijedt valaki és ez most sem történt másképp:

Négy kutyás incidens után felháborodva tapasztalom, hogy egyre többen póráz nélkül sétáltatják a kutyát

– írta a posztot közzé tévő hölgy, aki a legutóbbi ilyen incidensről is ejtett pár szót:

Két németjuhász szaladt ki, amíg beállt a gazdi az autóval, és megtámadták a hat hónapos spanielünket. A 3 hete műtött kisfiam a földre lökve, mi felnőttek, azt sem tudtuk, mit tegyünk. Tartsuk be a játékszabályokat és vegyük pórázra az ebeket. Vannak gyermekek is az utcán.

Lapunknak egy helyi lakos azt is elárulta, hogy rengeteg olyan eset van, hogy a kerítésük előtt megáll egy póráz nélküli kutya és a sajátjával egymást ugatják:

Bosszantó, amikor arra sem veszi a fáradságot valaki, hogy kordában tartsa a saját kutyáját. Az enyém pedig emiatt ideges, hogy valaki ott áll a kerítésnél. Persze hogy védi a területét.

Póráz nélkül sétáltatják a kutyákat

Meg kell nézni, ki viszi póráz nélkül a kutyát. Egytől egyig olyan, aki se a kutyájával, se a kutyatartással nincs tisztában, csak azt hiszi magáról. Akinek valóban jól nevelt és engedelmes, okos kutyája van, az kivétel nélkül pórázon viszi, mert ő maga is értelmes, okos és jól nevelt

– szólt hozzá egy férfi, aki leginkább azt tartja problémának az ügyben, hogy a gazdák meg sem nevelik az állataikat és nem figyelnek oda, hogy jól neveltek legyenek a kutyáik.

Nekem az egyik gyerekem kisebb korában rettegett a kutyáktól, rendszeren kapott sikítófrászt, simán lefutott az úttestre ijedtében. 5 éves lehetett, amikor éppen csak elkaptam egy autó elől, mert egy tündéri kis bischon elindult felé játszani

– hívta fel a figyelmet egy anyuka arra, hogy sok gyerek még nagyon fél a kutyusoktól, így a legkisebb apróságok is megijeszthetik őket, akkor is, ha nem agresszívek.

Miklós a Metropollal megosztotta, hogy sok problémát okoznak a póráz nélküli kutyák. Többször előfordult az is, hogy a saját kutyáját megtépte egy másik eb az utcán.

Elképzelhetetlen, hogy póráz nélkül vigyem ki a kutyám, ez lenne az alap mindenkitől. Az én kutyámat már többször megtépték, nem egyszer fordult elő, hogy csak úgy odarohant hozzánk egy ismeretlen kutya, és amikor összeszagoltak, kiderült, hogy mindkettő kan. Ez elég nagy probléma szokott lenni

– tette hozzá Miklós, aki azt kérte, hogy figyeljenek oda sokkal jobban az állataikra az emberek.

 





 





Ezeket olvastad már?
Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Húsz éve a húsimádókért dolgozik Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme - Videó!

Igazi rekorder lett hajléktalan Feri - ide pakolja ruháit és cipőit a Corvin-köznél élő férfi - Fotók

Igazi rekorder lett hajléktalan Feri - ide pakolja ruháit és cipőit a Corvin-köznél élő férfi - Fotók

Mennyből a pokolba: több millió forintot bukott egy házaspár

Mennyből a pokolba: több millió forintot bukott egy házaspár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás