RETRO RÁDIÓ

Rejtélyes eltűnés Zalában: halottá fogják nyilvánítani az édesanyámat, pedig tudom, hogy él

Máriát tavaly óta hatalmas erőkkel keresi a családja és a rendőrség.Megosztás
Szerző: F.I.
2023.02.05. 06:00
eltűnt idős keresik édesanya

Tavaly szeptember 26-án a Zala vármegyei Csöngedmajorban Bangó Istvánné, Mária dél környékén elhagyta az otthonát, hogy megkeresse elszökött négylábúját. Órákkal később a kutya hazatért, ám az asszonynak azóta sem bukkantak a nyomára. Lapunknak lánya, Mira elmondta, azt, amit azóta átéltek, a legnagyobb ellenségének sem kívánná. Teljesen kétségbe van esve, viszont hisz abban, hogy anyja még életben van. 

Mira nem adja fel a reményt.  Fotó: Metropol

– Különböző rémképek jelentek meg a fejemben. Mi van, ha egy vadállat támadta meg? Viszont akkor miért nem találtunk ruhafoszlányokat? Az is lehet, hogy a földúton baleset érte, de akkor mért nem találjuk? Állandóan csak kattog az agyam, és nem tudok választ találni a történtekre – fejtette ki Mira a könnyeivel küszködve, aki azt is megosztotta velünk, hogy már holttestkereső kutyákat is bevetett a rendőrség, de ők sem bukkantak az idős asszony nyomára.

Nagyon nehéz ez. Az egyetlen feladatom jelenleg megtalálni anyukámat. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összeroppanok. Erősnek kell maradnom, anyukámért

– mondta kisírt szemekkel a megtört nő.

 

Máriát a rendőrség az eset óta eltűntté nyilvánította, amelyről a hivatalos levelet pont karácsonykor kapta meg a család.

 

– Szörnyű volt. December 26-án jött a levél, hogy eltűntté nyilvánították. Ez azt jelenti, hogy 5 év múlva, ha nem kerül elő, halottá nyilvánítják, ám én még szeretnék hinni abban, hogy anyu még igenis él és ott van valahol! – mondta kétségbeesetten Mira.

A rendőrség 200 ezer forint nyomravezetői díjat is kitűzött annak érdekében, hogy minél hamarabb előkerüljön az asszony, aki két héttel ezelőtt ünnepelte volna 70. születésnapját.

Tudni szeretném, mi történt vele. Hiszek benne, hogy előkerül élve. De őszintén már az is megnyugvás lenne, ha a holtteste kerülne elő. Amíg így vagy úgy nem kerül meg, addig nem nyugszik meg a lelkem

 – osztotta meg velünk elcsukló hangon az eltűnt nő lánya.


 

 

Ezeket olvastad már?
Razzia Budapesten: 9 embert fogtak el – Videó!

Razzia Budapesten: 9 embert fogtak el – Videó!

Egy 15 éves lányt akart megerőszakolni Újbudán egy férfi

Egy 15 éves lányt akart megerőszakolni Újbudán egy férfi

„Összeestem a tűzhely előtt” – Megrázó, hány munka közben meghalt közutast gyászolnak

„Összeestem a tűzhely előtt” – Megrázó, hány munka közben meghalt közutast gyászolnak

Botrányos: már rettegnek a járókelők Pesterzsébeten, rengeteg a félelmetes támadás

Botrányos: már rettegnek a járókelők Pesterzsébeten, rengeteg a félelmetes támadás

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás