Fegyvermániás, skizofrén apjuktól rejtegeti fiait Judit: retteg, hogy a férfi valami szörnyűséget tesz





Fegyvergyűjtő, világmegváltó gondolatokat dédelgető apa elől bújtatja ikerfiait egy elkeseredett anya. A nő tisztában van vele, hogy a kapcsolattartás akadályozásával vétséget követ el, de inkább vállalja a jogi következményeket, mintsem bekövetkezzen az, amitől a leginkább tart, hogy volt párja kárt tegyen a gyerekekben.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.01.23.
gyermekelhelyezés fegyver Családi viszály apa

Már lassan egy éve, tavaly április óta nem láthatta gyermekeit Róbert. Ennek az az oka, hogy volt felesége bújtatja előle ikreit. Legutóbb a rendőrség segítségét kérte a kapcsolattartáshoz. Perceken belül meg is jelentek az egyenruhások, bementek a lakásba, ahová az anya és a gyerekek be vannak jelentve, és megállapították, hogy a fiúk valóban nem tartózkodnak a lakásban, amit egyébként a kicsik nagyanyja bérel. 

Róbert úgy érzi, joga volna ahhoz, hogy a fiaival legyen  Fotó: Bors

Az apát a nagyszülő nem engedte be az otthonába, azonban az utcán heves vita bontakozott ki köztük.

Nem egy pszichopata számára szültem a lányomat!

– kiabálta a nagymama és a rendőröknek is állította: Róbert paranoid skizofrén, nem dolgozik és nem fizet gyerektartást. A férfinak végül anélkül kellett távoznia, hogy láthatta volna a fiait.

Persze, hogy nem engedem be, nem véletlen, hogy bujkál előle a lányom a gyerekekkel!

Retteg ettől az embertől és nem akarja, hogy megismétlődjön az aszódi tragédia. Inkább követ el jogsértést, semhogy holtan kelljen látnia a gyermekeit – mondta a Borsnak a nagymama. 

Az asszony egy tavalyi, nagy port kavart esetre utalt: Aszódon egy férfi éppen a bíróság által megítélt, szabályos kapcsolattartás alkalmával végzett a két lányával, majd öngyilkossági szándékkal a vonat elé lépett. A nagymama és lánya attól tart, Róbert is képes lenne kárt tenni a fiaiban elmeállapota miatt.

A bíróság első fokon Róbertnek felügyelt kapcsolattartást ítélt meg, ám a másodfokú bíróság úgy határozott, hogy az apa kéthetente magával is viheti a kicsiket. 

Ezért döntöttünk úgy, hogy az én címemre bejelentett lányomat és unokáimat kimenekítjük innen – jelentette ki a nagymama, hozzátéve: lánya fellebbezett, az ügy pedig a Kúriához került. 

A VI. kerületi gyámügy is egyértelműen úgy látta, hogy Róbert veszélyes a gyerekekre. A különböző testületek véleménye és döntése nem ér össze.

A nagymama, mivel félnek Róberttől, azt kérte, hogy ne legyen azonosítható, ezért a szereplők is álnéven szerepelnek cikkünkben.

A nagymama retteg a férfitól, aki végül rendőröket hívott ki  Fotó: Bors

Miért félnek ennyire Róberttől?

A lányom és a vejem kapcsolata normálisan indult. A problémák akkor kezdődtek, amikor a lányom terhes lett az ikrekkel. Róbert egyre agresszívabban viselkedett. Tudni kell róla, hogy soha életében nem volt komoly munkahelye – mondta a nagymama. – Egyre inkább kiütköztek rajta az ijesztő tünetek elmeállapotát illetően. Isten harcosának kezdte magát neveztetni, és megtiltotta a családnak, hogy a gyerekekkel megünnepeljük a karácsonyt és a szilvesztert. 

A lányomat náci feminista k.rvának szólította, és napi rendszerességgel megerőszakolta.

 Az ikrek még nem voltak kétévesek, amikor Judit hozzám menekült a fiúkkal – emlékezett vissza a nagyszülő, aki azt is elárulta: Róbert valóságos fegyverarzenált halmozott fel: puskát, gumilövedékes és riasztópisztolyokat, maroktőrt, viperát, késeket, boxereket, íjpuskát és golyóálló mellényt szerzett be, emellett kijelentette, hogy a fiaiból harcosokat fog nevelni, akik majd vele együtt részt vesznek egy új világrend kialakításában.

Judit pontosan tudja: azzal, hogy a fiait elbújtatja az apjuk elől és akadályozza a kapcsolattartást, szabályt szeg, vétséget követ el, de jobban bízik anyai ösztöneiben, mint a bíróságban.

Rettegünk, mert ez az ember egy két lábon járó bomba, fenyegetést jelent a családjára. A nyilvánosságot is azért nem akarjuk vállalni, mert félünk, de jó, ha az emberek tudják, hogy ilyen is van. Judit nem gonoszságból, hanem félelemből nem engedi el a fiait

– magyarázta a nagymama. Róbert egyébként nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy fegyvereket halmozott fel otthon, valamint hogy fiaiból harcosokat szeretne nevelni.





 





Ezeket olvastad már?
"Az utolsó utáni pillanatig küzdeni fogunk!" – Rossz híreket kapott a csontrákos Hanna családja

"Az utolsó utáni pillanatig küzdeni fogunk!" – Rossz híreket kapott a csontrákos Hanna családja

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Elborzadtak a vásárlók attól, ami a Lidl parkolójában történt - azonnal rendőrért kiáltottak

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

Visszatér a forró nyár: ilyen idővel búcsúzik az április

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

„A gyerekemmel akarok lenni” – zokogta a fiát gyászoló édesanya, majd megtörtént a dráma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás