Bosszú: csótányokkal torolt egy szakács

A dolgozókat sokkolta az eset.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.24.
kocsma csótány veszekedés

Húsz csótányt engedett ki egy pub konyhájában az a szakács, aki előzőleg heves szóváltásba keveredett a főnökével. A Metro beszámolója szerint a 25 éves Tom Williams egy elszámolási vita miatt gurult be, majd azzal fenyegette meg felettesét, hogy ha nem teljesíti a követeléseit, akkor csótányokat enged szabadjára.

Az ügyészség szerint a férfi két nappal később beváltotta az ígéretét, és mindenki szeme láttára szabadon engedte a rovarokat. A 170 éves kocsma munkatársai alig hittek a szemüknek, miután bezárták a kocsmát azonnal értesítették a rovarirtókat. Az eset olyannyira megrázta a kocsma egyes munkatársait, hogy egyesek a mai napig nehezen tudnak aludni a súlyos megrázkódtatások miatt.

A pubnak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, mintegy 22 ezer fontot, közel 10 millió forintot kellett fizetnie a kártalanításért. Williamsnek nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal, korábban rendbontás és ittasság miatt is előállították már a hatóságok. A férfi most 17 hónapos börtönbüntetést kapott, amit két évre felfüggesztettek – írja a Metro.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás