Sokan támadják a nőt, aki befestette a kutyáját – Videó!





Mint kiderült, a nőnek az volt a célja, hogy az ünnepek alkalmával úgy nézzen ki kedvence, mint a Grincs.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.12.
grincs kutya karácsony állatkínzás ünnepek

Ashley Spielmann kutyakozmetikusokhoz vitte Rizzo nevű schnauzerjét, hogy ott befessék az egyébként világos árnyalatú bundáját.

A végtagjait zöldre, a testét pirosra, a kettő találkozásánál pedig fehérre. Véleménye szerint így hasonlít az állat a legjobban Grincsre.

Az elkészült „jelmezről” közösségi oldalán is posztolt a nő, ami tömeges felháborodást váltott ki az internetezők körében. Többen állatkínzással vádolták Ashley Spielmannt, akadtak azonban olyanok is, akik szerint ilyen egy igazán jó gazdi, aki szívén viseli kedvence sorsát.

Egyikük azt írta: „Csak azért, mert valamit megtehet, még nem biztos, hogy meg is kell tennie.”

„Utálom az ilyen dolgokat. Nem hiszem, hogy a kutya a beleegyezését adta volna ilyesmihez. Vannak, akiknek nem való háziállat” – kommentelte egy bosszús gazdi.

Szerintem ez állatkínzás, de nem tudom, mit gondoljak

– írta egy másik.

Rizzo gazdája azzal próbált visszavágni a hozzászólóknak, hogy olyan videót tett közzé, melyben válaszra várva megkérdezi a kutyáját, hogy „Bántalmaztalak? Bántalmaztalak?”

Az egyik legfurcsább hozzászóló szerint így legalább tömegben is feltűnő a kutya, ami miatt eltűnni sem fog, és ellopni sem akarja majd senki.

Az állatról készült videót a Daily Star oldalán, IDE KATTINTVA tudod megnézni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás