RETRO RÁDIÓ

Autójába szorult a hóviharban a kétgyermekes anyuka - furcsa helyről érkezett a segítség





A szeszélyes időjárás komoly problémát okozott az Egyesült Államokban.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.31.
időjárás hófúvás karácsony család

Több tucat ember meghalt, és milliók kényszerültek hó elől menedéket keresni, miután a téli viharok végigsöpörtek az Egyesült Államokon az ünnepi időszakban. Egy amerikai nő mesélt rettentő megpróbáltatásairól, miután két gyermekével együtt beszorult az autójukba a hóesésben a közelmúltban pusztító hóviharok idején. A legvadabb időjárás a New York állambeli Buffalo városában volt tapasztalható, ahol orkán erejű szél és hóviharok okoztak áramszünetet, ami miatt a mentőakciók megbénultak, egyes járművek pedig megrekedtek.

A 33 éves Jessica Sypniewski és a 7 és 11 éves gyermeke elhagyta otthonát a lepusztult városban, hogy felvegye barátja nővérét és élettársát a város másik végéből, de útjuk végül rémálommá vált, miután a hófúvásban rekedtek, és végül egy áruházban töltötték az éjszakát az "életmentő" alkalmazottaknak köszönhetően.

A Mirrornak adott interjújában Jessica így nyilatkozott: 

Felvettük a barátom húgát és annak barátját, hazafelé tartva a Target plazában rekedtünk a véletlen folytán. Féltünk a hófúvásoktól, ezért bementünk egy élelmiszerboltba, mert még nyitva voltak. De nem engedték, hogy ott maradjunk.

A család ezután visszatért az autójukhoz, de már annyira fáztak, hogy kénytelenek voltak más menedéket keresni. Addig dörömbölt egy pláza ajtaján, míg végül beengedték őket.

A kezemben tartottam a fiamat, és az egyik alkalmazott odajött hozzám, és egy takarót dobott rám.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik a sarkvidéki széllökések miatt rekedtek, mivel Jessica családja mellett 22 ember gyűlt össze az áruházban, ahol az alkalmazottak gondoskodtak arról, hogy a vendéglátók forró italokat kapjanak egy kávézóból, és kellően melegen tartsák őket. Más családtagok felajánlották, hogy felveszik őket, de az időjárási viszonyok és a hófúvás miatt nem tudtak eljutni a főútra.

Emberek haltak meg az autójukban, és ez volt a legnagyobb félelmem. Amikor mi is ott rekedtünk, millió dolog járt a fejemben.

- tette hozzá az édesanya.

Szenteste a családot a barátok vették fel az ideiglenes lakhelyükről, miután az áruház alkalmazottai utat alakítottak ki a főútra az üzlet mellett.





 





Ezeket olvastad már?
Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás