Döbbenetes vád: roppant bizarr módon ölte meg a lányát egy anya

Egészen furcsa módon ölte meg egy anya a saját lányát egy amerikai bíróság szerint. A nő beismerte a gyilkosságot.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.20.
Módosítva: 2022.12.20.
gyilkosság elhízás anya

Egy fogyatékkal élő 16 éves lány édesanyja beismerte, hogy megölte a lányát, mégpedig igen furcsa módon: hagyta, hogy mértéktelenül elhízzon.

A tinédzser Kaylea Titford az elhízásával összefüggő egészségügyi problémák miatt hunyt el, halálának okaként ebből és a gerincferdülésből eredő „gyulladást és fertőzést” állapították meg. A lányt édesanyja találta holtan az ágyban a családi házban, és a mentősök 2020. október 10-én reggel nyilvánították halottnak a Powys állambeli Newtownban lévő otthonukban.

A 44 éves Alun Titford apát és a 39 éves Sarah Lloyd-Jones anyát súlyos gondatlanságból elkövetett emberöléssel és gyermek vagy kiszolgáltatott személy halálának okozásával vagy engedélyezésével vádolták. Lloyd-Jones nemrég megváltoztatta a vallomását, és elismerte a vétkességét Kaylea halálában. Alun Titford továbbra is tagadta a vádakat. Az anya beismerte, hogy megszegte a fogyatékkal élő lánya iránti gondozási kötelezettségét, így „előrelátható” volt, hogy ez súlyos halálozási kockázatot eredményez majd.

Képünk illusztráció

A nőt óvadék ellenében szabadlábra helyezték, hogy részt vehessen a bíróságon az ítélethirdetésen, amelyre azután kerül sor, hogy Kaylea apjának tárgyalása véget ért. A vádak szerint 2020. március 24. és október 11. között nem biztosították Kaylea táplálkozási igényeinek kielégítését, ami kóros elhízáshoz vezetett.

Azzal vádolják továbbá, hogy nem gondoskodott arról, hogy a lánya elegendő testmozgást végezzen, higiénikus körülmények között, biztonságos és tiszta lakókörnyezetben éljen. Egy korábbi vizsgálat során elhangzott, hogy a gerincferdülésben szenvedő tini egész életében „számos egészségügyi problémával” küzdött, és mozgásképtelen volt.

Az esetet továbbra is vizsgálják, a lányról és családjáról készült képeket IDE kattintva nézheted meg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás