RETRO RÁDIÓ

Perzselően őszinte személyiségteszt: téged ezzel lehet kiakasztani





Az átlagos viselkedés, a nárcisztikus emberek, netán az árulás dühít fel? Sokat elmond rólad, az, hogy mi váltja ki nálad a haragot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.22.
vérmérséklet

Az ember személyiségét jelentősen meghatározza az, ahogy gondolkodik, érez, viselkedik vagy reagál a környezetére. Tesztünkből kiderül, hogy mi az, ami lángra lobbantja benned a dühöt. Az alábbi képen melyik állatra figyeltél fel először? Válaszod árulkodó jel.

Fotó: Facebook

Ha először a kengurut láttad meg, akkor téged az árulás akaszt ki leginkább. Önzetlen vagy, és bár az életben sok hullámvölgyet megtapasztaltál, nem hagyod, hogy a múlt kísértsen. Kedves vagy, amíg az emberek hűségesek és őszinték. A hazug, hamis barátoknak viszont nincs helyük az életedben!

A medvét szúrtad ki? Akkor a narcisztikus emberek borítanak ki. Összetett, különleges és gondoskodó vagy. Tiszta szíveddel nem bírod elviselni, ha valaki manipulatív körülötted.

A róka arra utal, hogy az uralkodni vágyó emberek keltenek benned haragot. Mindegy, hogy a szüleid próbálnak megfélemlíteni, netán egy befolyásos ember hoz logikátlan döntést, te biztosan a plafonon leszel tőle. Gyűlölöd azokat, akik megbíznak a hatalomban anélkül, hogy a józan eszüket használnák.

Ha a halat láttad meg, akkor a buta emberekkel van problémád. A józan eszedet és a fantáziádat használod a nehézségek megoldása érdekében. Akik csak akadékoskodnak, nem hajlandók segíteni vagy kigúnyolnak másokat, azoknak semmi keresnivalójuk a közeledben.

A zsiráf arra utal, hogy a manipulátorok verik ki nálad a biztosítékot. Nem tudod elviselni azokat, akik kihasználják mások gyengeségét és bizonytalanságát. Igazán kedves ember vagy és ezt is várod el másoktól. Irritál az is, ha nem tisztelik az idődet és az életedet.

Feladni valamit? Ennél rosszabbat nem is tehet valaki annak a szemében, aki az oroszlánt választotta. Bátor vagy és hősies, mindig küzdesz azokért a dolgokért, amiket szeretsz. Magabiztos vagy, ha el akarsz érni valamit, senki sem állíthat meg!

Az elefánt amellett, hogy határozott és félelmetesnek tűnik, egy kedves és szeretetteljes személyiséget takar. Gyűlöli az aljas embereket, könyörtelenül cselekszik velük szemben. Mivel nem felejt, jobb nem ujjat húzni vele.

A delfin azt jelzi, hogy a hiteltelen emberek dühítenek fel. Te kreatív vagy és fantáziadús, aki mindig az eredetiségre törekszik. Utálod, ha valaki egy álarc mögé bújik, csakhogy könnyebben beilleszkedjen valahová vagy mások kedvében járjon.

A macska utálja a locsifecsi embereket. Vannak, akik félénknek tartanak azért, mert nem szeretsz túl sokat beszélni. Úgy éled az életed, ahogy jónak látod, senkinek nem akarsz megfelelni. Mások figyelméért sem küzdesz, mondhatnak rólad, amit akarnak.

Ha a nyulat szúrtad ki először, akkor a negatív embereket nem bírod elviselni. Kreatív vagy, tele energiával és lelkesedéssel, a nevetés, boldogság terjesztője. Akik borúlátók és mások hangulatát is képesek elrontani, nagyon feldühítenek.

A sas utálja a drámázást és a problémák felnagyítását. Vannak céljaid, ezeket el akarod érni akkor is, ha egyedül vagy. Semmit sem bízol a véletlenre, mindig a következő lépésre koncentrálsz. Neked nincs időd apróságokra, így azt sem viseled el, ha mások azzal traktálnak.





Ezeket olvastad már?
Tojok a Ferraridra, gondolhatta, és meg is tette - Videó

Tojok a Ferraridra, gondolhatta, és meg is tette - Videó

Tragédia a hotelben: vérbe fagyva találtak rá a férfira

Tragédia a hotelben: vérbe fagyva találtak rá a férfira

Horror: 3 kutya mart halálra egy 1 éves kisfiút – Szívbe markoló részletek

Horror: 3 kutya mart halálra egy 1 éves kisfiút – Szívbe markoló részletek

"Az utolsó percig reméljük, hogy megtaláljuk épségben" - Égre-földre keresi családja Fricit, aki napozás közben tűnt el Tiszaderzsen

"Az utolsó percig reméljük, hogy megtaláljuk épségben" - Égre-földre keresi családja Fricit, aki napozás közben tűnt el Tiszaderzsen

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás