Lehull a lepel: beteges alak a kis Maddie feltételezett gyilkosa

A kislány ügyének végére több mint egy évtizede nem tud pontot tenni a rendőrség. Felkavaró részletek derültek ki a gyanúsított személyiségéről.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.11.
nyomozás

A 2007-ben Portugáliában eltűnt Maddie McCann ügyében még mindig folyik a nyomozás. A kislány elrablásával és megölésével gyanúsított C. Brücknerről egyre több információ derül ki, amiktől csak még sötétebbnek tűnik a történet. A férfi Maddie eltűnésekor Praia da Luzban tartózkodott, elfogásakor fény derült pedofil hajlamára.

Forrás: Facebook

Most a perverz férfi exbarátnője nyilatkozott, aki megerősítette Brückner beteges hajlamát. Amikor a nő, Nuray Özgen együtt járt a férfivel, akkor azt gondolta róla, hogy nagyon szegény, ezért alszik a kocsijában. Az már az a Volkswagen T3 Westfalia volt, amiről a rendőrség úgy véli, azzal lett elrabolva a kis Maddie. A pár egyébként egy német bárban ismerkedett meg, ahol Nuray dolgozott. A nő végül azért szakított a férfivel, mert miután összeköltöztek, észrevette, hogy betegesen vonzódik a fiatal lányok iránt. Többször iskolásokat kukkolt és meg is csalta őt. Mint mondta, Brücknernek két arca van, amelyből az egyik ördögi és agresszív.

Top hírekHírlevél-feliratkozás