Milliókat nyert egy nő kaparós sorsjegyen, sokkot kapott, ami azután történt vele

Hatalmas volt az öröm, amikor 174 millió Ft-nak megfelelő összeget nyert egy szerencsés nő, de sokkolta, amit a trafikos csinált vele.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.08.
Bűntény

Egy olasz, 60-as éveiben járó nő hatalmasat kaszált, amikor 430 ezer fontot (több, mint 174 millió forintot) nyert egy kaparós sorsjeggyel.

(Fotó: Shutterstock)

Hatalmas öröm közepette vitte el a nyerő szelvényt egy hozzá közeli trafikba, ahol szerette volna beváltani nyereményét.

Ám a boldogsága nem tartott sokáig, amikor az 50-es éveiben járó féltékeny üzlettulajdonos ahelyett, hogy odaadta volna a nőnek a pénzt, fogta magát, robogóra ült és meglépett a sorsjeggyel. – írja a Daily News.

Gaetano Scutellaro, a szelvénytolvaj (Fotó: www.corriere.it)

A férfi ellen azonnal körözést indított az olasz rendőrség, ám a tettes percekkel az eset után teljesen felszívódott. Az olasz adóhivatal – akik az ilyen nyereményekért felelnek az országban – azonnal befagyasztotta azokat a rendszereket, amik be tudják olvasni a nyerő lottó- vagy kaparóssorsjegy-szelvényeket, hogy a férfi ne tudja azt beváltani.

Két nappal az eset után az olasz hatóságok rátaláltak a tettesre egy repülőtéren. A rendőrségnek azt állította, hogy a szelvény valójában az övé és a nő hazudik, azóta is tagadja, hogy bűnös lenne, és a sorsjegy sem került elő.

A vádat még nem szabták ki, de az már biztos, hogy a férfinak véglegesen be kell zárnia üzletét.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás