„Senki sem próbált segíteni rajtam!” - a metrón támadt rá a kétéves kisfiúra egy őrjöngő utas

Az édesanya csupán annyit akart, hogy hagyja őket békén a kéregető. A kisfiú a támadás után kórházba került.Megosztás
Szerző: metorpol
Létrehozva: 2021.02.27.
metró csecsemő támadás

Ép ésszel felfoghatatlan, amit egy őrjöngő nő követett el egy metrón a New York-i Manhattanban február 20-án pénteken. Az egész azzal kezdődött, hogy egy nő pánikolva kéregetett a szerelvényben lévő utastársaitól. Amikor az édesanya és két éves kisgyermekének a közelébe ért a nő megkérte, hogy hagyja őket békén és tartson hat lépés távolságot.

A kéregető nő ekkor még elsétált, miközben magában motyogott és az édesanya lábára taposott, majd ezután hirtelen visszafordult a metrón és többször arcon ütötte az ártatlan kisfiút. Majd amint megállt a metró az egyik állomásán elmenekült.

Képünk illusztráció / Pixabay

Hiába kért segítséget a metrón bajba került édesanya és a kisfiú, mégsem kaptak

„Senki sem próbált segíteni rajtam! Azt kiáltottam: „Valaki segítsen, vigye el a kisfiam!” De senki sem tett semmit” - emlékezet vissza a borzalmakra a 21 éves édesanya a Crime Online oldalán. A gyermeket kórházba kellett vinni, mivel az arcán és a fülén is zúzódásos sérülések keletkeztek. Jelenlegi állapotáról nem adtak bővebb tájékoztatást.

A támadás kapcsán a rendőrség nyomozásba kezdett és a metró vonalon kihelyezett térfigyelő kamerák felvételének a segítségével keresik az agresszív nőt.

Nem ez az egyetlen borzalom, ami mostanában történt az Egyesült Államokban. Hidegvérrel végezte ki nővérét egy fiatal lány, majd jelentette szörnyű tettét a rendőrségen. Mozgáskorlátozott testvérének esélye sem volt arra, hogy megvédje magát. Arra ugyan nem adott magyarázatot, miért követett el gyilkosságot, de minden másban készségesen állt a nyomozók segítségére.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás