Kizárták a nyilvánosságot, titokban mondták ki az igent a magyar hírességek





Sokan királyi módon, kamerák kereszttüzében, boldogságukat világgá kürtölve kötik össze az életüket, míg mások inkább a csendesebb, meghitt ünneplést részesítik előnyben, és csak utólag vonják be a nyilvánosságot életük legboldogabb napjának pillanataiba.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
sztáresküvő

Majka és Dundika

A rapper és az egykori playmate 2010-ben, az Ezek megőrültek! forgatása során ismerte meg közelebbről egymást. A szerelmük az évek során kiállta a próbát, két fiuk született: Marián idén lesz tízéves, Olivér ötéves, viszont sokáig vártak az esküvővel, amire végül augusztus utolsó hétvégéjén került sor. Egy szekszárdi borbirtokon keltek egybe, ahol háromnapos bulit tartottak a családtagjaik és a barátaik társaságában. Számos híresség is részt vett az eseményen, köztük Pápai Joci, Ördög Nóra, Curtis, Till Attila és Nika. A szakértők szerint az impozáns esküvő több millió forintba került.

Majka tanúja egy barátja, míg Dundika tanúja a testvére volt, a mézesheteket pedig a kedvenc városukba, Las Vegasba tervezik.

Fotó: Metropol

Rékasi Károly és Pikali Gerda

A budai várban kelt egybe a két színész, akik hivatalosan 2013 óta alkotnak egy párt. 2012-ben, egy színdarab próbái során lobbantak szerelemre egymás iránt, a kapcsolatuk pedig minden nehézséget kiállt: Rékasi súlyos motorbalesetét, az azt követő rehabilitációt, valamint munkahelyi nehézségeket. Rékasi Károly a házasságát is felbontotta a szerelemért, ami a jelek szerint megérte, mert a pár boldogabb, mint valaha. „Aztán ő lett a végzetem! Sosem gondoltam volna, hogy létezik ilyen szerelem, mint a miénk” – fogalmazott Pikali Gerda a Hot! Magazinnak.

Fotó: Bors

 

Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdi és kedvese, Vilmos, 2017 szeptemberében a Mátyás-templomban mondták ki a boldogító igent. Magdit testőrök védték fehér esernyőkkel a kíváncsi tekintetek elől. Az ifjú pár 150 vendéggel ünnepelt együtt, ez számukra az a szűk kör, akiket ezen a nagy napon maguk mellett akartak tudni.

Fotó: Bors

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám szupertitkos esküvőjére 2018 nyarán került sor. Délelőtt még villám csapkodott abba a helyszínbe, ahol délután kimondták, hogy örökre összetartoznak. A műsorvezető a Csillagok háborúja zenéjére vonult be, a csokrot pedig Risztov Éva kapta el.

Fotó: Metropol

Tóth Gabi és Krausz Gábor

Tóth Gabi 2019 őszén fogadott örök hűséget Krausz Gábornak, ekkor már várandós volt első közös gyermekükkel. A ceremónián csak a szűk család volt jelen.

„Az arcomat fátyol takarta, amire ráírtuk: »szeretlek, Krausz«, mert mindig így szoktam neki mondani” – nyilatkozta később Gabi az egyik hetilapnak.

Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás