Feleségével bizonyít a Love Bistro műsorában Kökény Attila. A Sztárban Sztár zsűritagja a gastro-reality harmadik elődöntő hetén méretteti meg magát feleségével, Arankával. Attila a műsor előtt egyáltalán nem mozgott otthonosan a konyhában.

Ez is megy neki (Fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors)

– Bográcsozni nagyon szeretek! Szabad tűzön magyaros ételeket készíteni a családomnak és a barátaimnak igazi kikapcsolódás számomra. A konyhában viszont nem próbáltam még ki magam, így a műsor előtt főzőleckéket vettem Arankától. A feleségem az alapokat igyekezett megtanítani nekem, ami elengedhetetlen a főzéshez. Sokszor a keze alá dolgoztam otthon, és így is igyekeztem elsajátítani a fortélyokat, de tény, hogy az ő gyakorlottságát nem lehet túlszárnyalni – mondta el a Metropolnak Attila. Az énekes a műsorban szakított a roma tradíciókkal, amelyek szerint a konyha az asszonyok birodalma. „Tény, hogy nem megszokott, hogy férfiként a konyhában tüsténkedem, de a forgatás óta ez többször előfordult már. A családom kedvence az Egg Benedict, ezért sokszor hajnalban felkelek és meglepem őket reggelire. Néha az ebédfőzés terhét is leveszem Arankáról, olyankor carbonara spagettit készítek legszívesebben” – árulta el a népszerű énekes.

Otthonosan mozog a konyhában (Fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors)

Kényezteti az unokáját

Az énekes nagyon szerencsés, hiszen fiatalon, mindössze 44 évese lett nagypapa idén februárban. Lánya kisfia, Medi bearanyozza a mindennapjait. „Nem leszek szigorú nagypapa, szerintem a nagyszülők dolga a kényeztetés, a nevelés maradjon csak a szüleire. Az viszont biztos, hogy az unokáimnak is örömmel készítek majd finom falatokat” – árulta el mosolyogva az énekes.