A gyönyörű fitness-világbajnok, Németh Dorottya a Facebook-oldalán mutatta be, hogy milyen csodás alakja van. Két képpel szemléltette, hogy mennyit változtathat az ember testén, ha jól tud pózolni.

Dorottya igyekszik arra bátorítani a nő társait, hogy merjék felvállalni testüket, és legyenek büszkék arra a természetes szépségre, amivel születtek.

„Facebook, Instagram, magazinok, óriásplakátok – mindenhonnan a hibátlan, tökéletesen megkomponált képek áradnak az arcunkba az aktuális elvárásokkal” – állítja a sportoló, aki szerint túl magas az elvárás és ez rossz önképet állíthat fel a nőkben.

„Induljon egy olyan trend, ahol mindenki végre elfogadja, hogy a saját testében úgy érzi jól magát, ahogy ő szeretné, nem ahogy előírják neki! Ahol a normális testet normalizáljuk, nem pedig irreális elvárások miatt érezzük magunkat kevésnek! Legyen menő szeretni a testünket, akkor is, ha az nem hibátlan! Legyen menő foglalkozni az egészségünkkel és nem beáldozni a hülye diétáknak, amiket magunkra erőszakolunk,hogy megfeleljünk az aktuálisan kikiáltott női testideálnak! Legyen menő valódinak lenni, tökéletesen tökéletlennek, olyannak, amilyennek megszülettünk, nem pedig olyannak, amit a média megkreált! Legyen menő azt mondani: ELÉG JÓ VAGYOK, úgy ahogy vagyok!” – írta a posztjában, így bátorítva a követőit arra, hogy merjék megmutatni a testüket.

Szóval így megy ez.
Facebook, instagram, magazinok, óriásplakátok -mindenhonnan a hibátlan, tökéletesen megkomponált…

Posted by Dorottya Németh Fitness World Champion on Tuesday, June 15, 2021