Balázs Klári kedd délelőtt kapta meg az első oltását, az eseményre természetesen Korda György is elkísérte. A hírességek a verőfényes napsütés ellenére is állig felöltözve szálltak ki az autóból, a kezükön gumikesztyű, az arcukon dupla maszk… Nem véletlen az óvatosságuk, lassan egy éve, hogy hermetikusan elzárták magukat a külvilágtól. Szerették volna megúszni a koronavírust. Ennek ellenére sem kértek vagy kerestek protekciót, simán csak regisztráltak a védőoltásra, és kivárták a sorukat. Gyuri bácsi egy héttel ezelőtt kapta meg az oltást, de most Klárikán a sor. Úgy vélik, hamarosan visszakaphatják a régi életüket, és újra koncertezhetnek; ehhez viszont az kell, hogy a közönségük nagy része is be legyen oltva.

„Nem az oltástól kell félni, hanem a vírustól” – mondta Korda György, majd Klárika vette át a szót.

Biztos vagyok benne, hogy ha már meglesz a védettségem, utána is maszkot fogok hordani. A keleti kultúrákban ez teljesen elfogadott, megvéd a rossz levegő és az egyéb vírusok ellen is” – tette hozzá mosolyogva Klárika, aki örült, hogy végre megszerezhette a védettséget.

„Nem fájt az oltás, semmit sem éreztem. Az oltás után megvártam a kiszabott időt, de tökéletesen érzem magam” – tette hozzá az énekesnő, akinek férje végig az árnyékában volt.

„Amíg csak nekem volt oltásom, nem nagyon puszilgathattam a feleségem, ennek mától hivatalosan is vége!” – tette hozzá jókedvűen Korda György.

Balázs Klári nevetve hallgatja a férje mondandóját, majd hozzáteszi: „És végre folytathatod azt a rémesen idegesítő és dühítő szokásodat, hogy kéretlenül belenyúlsz a tányéromba! Most, hogy be vagyok oltva, Gyurikám, újra beleehetsz a kajámba! Utálom, hogy mindig ezt csinálod, de tulajdonképpen már nagyon hiányzott.”