RETRO RÁDIÓ

Komolyan megviselte anyagilag a járvány a mulatós zenészt





Bódi Guszti megértette, a család és az egészség fontosabb, mint a pénz, több tucat felkérést mondott vissza a pandémia alatt, ugyanis nem akarta kockáztatni az életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.20.
koncertek

Közel másfél év kihagyás után léphet újra színpadra Bódi Guszti és Margó. A népszerű roma zenészházaspár reménykedik, hogy a június közepén esedékes koncertjüket már szabadon megtarthatják, és együtt bulizhatnak a közönségükkel.

Anyagi gondok

Hiába tartozik Guszti az ország legkeresettebb zenészei közé, bizony őt és családját is komolyan megrendítette anyagilag az utóbbi közel másfél év.

- Tavaly még volt pár fellépésünk a karantén előtt, de sajnos meg sem közelítette azt a mennyiséget, amennyi szokott lenni. Nem tagadom, ez érződött anyagilag is rendesen, de az elmúlt időszakban sok mindent átértékeltünk. A pénznél fontosabb az egészség. Sajnos egy hatalmas tanulópénz volt nekünk, mikor a fiúnk, Csabi tíz napig kórházba volt a vírus miatt. Kegyetlen időszak volt ez. A legnagyobb irigyemnek sem kívánom - mondta Guszti a Metropolnak.

Nehéz éven van túl Guszti (Fotó. Metropol/MG)

Nehéz döntések

A szív- és érrendszerei problémákkal küzdő családfő szerencsére nagyon jó formában van, ám ettől még őt is megijesztette a világjárvány, hiszen fokozottan veszélyeztetettnek számított. Lapunknak elárulta, hogy a saját és családja egészsége érdekében megválogatta az utóbbi időben milyen munkákat vállal, hiba kereshetett volna akár milliókat is a járvány alatt, ő az életet választotta.

- Bár lett volna lehetőség tíz fős rendezvényeken énekelni a biztonsági előírások betartása mellett, a szeretteim érdekeit tartottam szem előtt. Annyi tragédia történt a családban, rengeteg rokonunkat veszítettük el a járványban. Volt közel húsz felkérésem, de mindegyikre nemet mondtam. Nyilván bevétel szempontjából nem esett volna rosszul, ha elmegyek énekelni, de ahogy az előbb is mondtam, az egészség számunkra fontosabb, még a pénznél és a koncerteknél is. Mi az elmúlt időszakban bezárkóztunk, a gyerekek nem is engedték, hogy nagyon mászkáljunk. Nem jöhetett hozzánk senki- tette hozzá a népszerű zenész.

Biztonságos oltás

Az egyre nagyobb százalékú átoltottságnak köszönhetően Bódi júniusban végre színpadra állhat imádott feleségével, Margóval. Augusztus közepéig egyelőre csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak a koncertek, azonban így is hatalmas az érdeklődés a házaspár fellépései iránt.

Guszti és Margó már várja a nyári bulikat (Fotó: Czerkl Gábor (CZ))

- Nagyon örülünk, hogy lassan beindulnak a bulik. Ha minden jól megy, nekünk június közepén lesz a legelső fellépésünk és már nagyon várjuk. Azért az megnyugvást ad, hogy mi már megkaptuk a koronavírus-elleni védőoltást, nincs bennünk félelem ezzel kapcsolatban. Jó lesz újra találkozni a közönséggel, végre személyesen is megismerhetik az új dalainkat. Ha valami, akkor az biztosan jó volt az elmúlt évben, hogy rengeteg időnk volt dalokat írni. Szerint legalább két tucat új számunk született- fogalmazott Guszti, aki reméli, még többen adatják be maguknak az életet jelentő koronavírus elleni vakcinát.





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás