RETRO RÁDIÓ

Hírességek, akik nem mosnak fogat, hajat, és kerülik a dezodort





Hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy a sztárok külseje és otthona mindig tökéletes és tiszta. Pedig ez nem így van, hiszen „ők is csak emberek”. Néhányuknak például elég sajátos elképzelése van a higiéniáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.06.
furcsa szokások

Nemet mondanak a dezodorra

Lizzo: Az énekesnő állítása szerint az, hogy nem használ dezodort, jobb illatúvá teszi őt.

Fotó: AFP

Matthew McConaughey: Az 51 éves színész az elsők között volt, aki őszintén vallott arról, hogy elhagyta a dezodor használatát, amivel kisebb divatot is teremtett. Matthew-t megkérdezték, hogy szerinte milyen illatúnak kellene lennie egy férfinak, amire ő nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt: “Férfiillatúnak”.

Fotó: AFP

Julia Roberts: A színésznő sem rajong a mesterséges illatokért, amit ő sem titkol a média előtt. „Én nem használok dezodort. Egész egyszerűen sosem éreztem a magaménak” – nyilatkozta egyszer Julia Oprah-nak.

Fotó: AFP

Cameron Diaz: A Charlie angyalaiból ismertté vált színésznő sem fogalmazott bonyolultan a témával kapcsolat. „A dezodorok nem tesznek jót az egészségnek, ne használd!”

Fotó: AFP

Kourtney Kardashian: A celebmami a szoptatása idején nem merte megkockáztatni, hogy bármilyen méreg érje a gyermekét, így a természetes izzadást és az azzal járó szagokat választotta.

Fotó: AFP

 

WC-re várni?Soha!

Fotó: AFP

Jennifer Lawrence egy rendkívül fura szokását vallotta be. A színésznő nem nagyon szeret várakozni, ha mosdóról van szó, így többször megesett már vele, hogy a csapba pisilt.

„Amikor két lány kimegy a mosdóba, akkor valakinek a csapot kell használnia. Én tulajdonképpen szeretem ezt az opciót. Valaki akár várhat is, de ha nekem kell annak lennem, akkor igenis a csapot fogom használni” – vallotta be Jennifer, aki ekkor még egy viccet is megpróbált elsütni, amit később az egész világ komolyan vett. Azt állította, hogy mosdó után nem mossa meg a kezeit, amit utólag már letagadott.

 

 

Túl csúszós fogak

Fotó: AFP

 

Úgy tűnik, hogy van olyan is, akinek a fogmosással van problémája. Jessica Simpson egyszer bevallotta, hogy ő nem mindennap mos fogat. Állítása szerint körülbelül heti háromszor szokta a fogkeféjét elővenni, ami megdöbbentő, hiszen csodás fehér fogai vannak így is. Az énekesnek egyébként erre egy igazán különös indoka van. „A fogaim nagyon fehérek amúgy is. és nem szeretem, hogy ha túl csúszós érzetük van, szájvizet használok és naponta fogselymezek. Nagyon fura, de nekem így is jó illatú a leheletem”- magyarázta Jessica.

 

 

Minek a hajmosás?

Fotó: AFP

 

A Twilight vámpírja, Robert Pattinson a hajmosásban nem hisz, és elismerte, hogy egyszer 6 hétig nem mosott hajat. Erre az információra később egy beszélgetés során visszakérdeztek nála. „Én nem igazán látom értelmét a hajmosásnak. Ha nem érdekel, hogy tiszta, vagy nem tiszta a hajad, akkor minek kellene megmosni?”– foglalta össze hitvallását a színész.

 

A zuhanyzás, mint ősellenség

Fotó: AFP

A sztárok között egyébként az sem egyedi eset, hogy valaki nem szeret és nem is szokott fürdeni.

Jake Gyllenhaal: „Egyre ritkábban érzem úgy, hogy a fürdés szükséges volna.”

Ashton Kutcher és Mila Kunis egy podcastban beszélt arról, hogy nem mindennap szoktak megfürdeni.

„A hónomalját és az ágyékomat mosom naponta, de semmi mást. Van egy szappanom és az tökéletesen teljesít mindig” – árulta el Ashton, aki tényleg tökéletes párját találta meg Milában, hiszen ő sem hisz a rendszeres tisztálkodásban.

„Nem mosom naponta szappannal a testem. Gödröket, réseket, lyukakat és a talpamat szoktam” – mesélte a gyönyörű színésznő.





Ezeket olvastad már?
Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás