RETRO RÁDIÓ

Gabriela Spanic kisfia Budapestre akar költözni, fővárosi lakos lesz a világsztár?





Szombaton a zsűriasztal mögött láthatjuk Gabriela Spanicot, aki rutinos versenyzőként pontosan tudja, hogy mit figyeljen a táncosok produkciójában. A világsztár nagyon örül, hogy ítészként is bemutatkozhat, és annak is, hogy újra Budapestre utazhatott. Kisfia annyira szereti a magyar fővárost, hogy ide szeretne költözni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.12.
táncoló világsztár

Gabriela Spanic nagyon örült, amikor felkérték, hogy zsűrizzen a Dancing with the Starsban. A színésznő úgy véli, hogy véleményezni nem lesz könnyű feladat, de biztosra veszi, hogy nagy élmény lesz számára. A Metropolnak úgy fogalmazott: nagyon sokat tud belevinni versenyzői tapasztalatából a véleményezésébe, mert pontosan tudja, hogy milyen a színpadon állni, mi az amit érez olyankor az ember, mi az amitől „szenved”.

Ami a szívén, az a száján

– Sok mindentől kell megszabadulnunk a színpadon, például attól az érzéstől, hogy hibázhatunk. Nagyon nagy nyomás, amikor ott állsz a zsűri és a kamerák előtt, és rengeteg próba, fizikai munka van mögötted – magyarázta a venezuelai világsztár.

Gaby őszinte embernek tartja magát, ami a szívén az a száján, és ez zsűritagként is így lesz. Művészként nagyon fontosnak tartja, hogy a fellépő “sugározzon”, átadja a saját érzéseit. Azt ígérte, azokat a versenyzőket fogja igazán értékelni, akik megérintik a szívét-lelkét produkcióikkal.

Imádják Budapestet

Gaby a Dancing with the Stars miatt érkezett újra Budapestre, és ez alkalommal édesapját is magával hozta, aki először jár a magyar fővárosban. – Már sok nevezetességet megnéztünk, utaztunk metróval és villamossal is. A Dunapart, a Vásárcsarnok és a Normafa kilátása nagyon magával ragadott bennünket. A fiam tavaly már járt Budapesten és nagyon tetszett neki, azt mondta, legszívesebben itt élne. Szeretnénk nyáron visszalátogatni Magyarországra, hogy a Balatont is megnézhessük – mesélte lapunknak Spanic.

Nem akar macsót nevelni

Fotó: TV2

Gaby imádja 13 éves kisfiát, élete legfontosabb feladatának tartja, hogy jó embert és jó férfit neveljen belőle.

– A rászorulókkal nagyvonalú, segítőkész. Gyerekkora óta összegyűjti a játékait és elajándékozza a szegényeknek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a fiam tisztelje a nőket, ne legyen macsó. Arra tanítom, hogy a nők nagyon érzékenyek, ezért kedvességgel és óvatossággal kell velük bánni. Fontos, hogy hallgasson, figyeljen rájuk. Azt mondom neki, hogy a nőket még rózsaszirommal sem szabad durván megsimogatni – fogalmazott a színésznő.

Gabriel de Jesús segít édesanyjának, és a ház körüli munkákból is kiveszi a részét.

– -Nagyon rendes fiú, ebéd után kiviszi a tányérokat a konyhába és elmosogatja azokat. Vásárolni is segít nekem. Ha fáradt vagyok, kávét hoz az ágyba, anyák napján csinál nekem reggelit is – mesélte büszkén az édesanya.





Ezeket olvastad már?
Tóth Vera őszintén vallott a kis Hannarózáról: Ő megmondja a frankót, azt is, amikor le kell fogyjak - videó

Tóth Vera őszintén vallott a kis Hannarózáról: Ő megmondja a frankót, azt is, amikor le kell fogyjak - videó

Jennifer Lopez szétalázta fél Hollywoodot, hatalmas a botrány

Jennifer Lopez szétalázta fél Hollywoodot, hatalmas a botrány

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás