RETRO RÁDIÓ

Focilázban ég az egész magyar sztárvilág, van aki személyesen és van aki a képernyő előtt drukkol





Nemcsák Károlynak a magyar válogatott a favoritja, Balázs Klári óvatosságra int, Pataky Attila három meccsre is kimegy a nejével.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.14.
Eb 2021

Az előadóművészek is teljes focilázban égnek hazánkban, ugyanis a legnagyobb sztárok is személyesen vagy a képernyőkön keresztül drukkolnak a magyar futballistáknak.

Pataky Attila: Veszélyesen jó foci lesz

Az EDDA énekese tavaly a halál torkából tért vissza, ugyanis szervezetét megtámadta a koronavírus. Attila számára mára ez csak a sötét múlt, ugyanis a következő napokban a koncertjei mellett a focimeccsekre koncentrál majd.

Imádom a focit, több mérkőzésen is személyesen is részt fogok venni a feleségemmel, ugyanis a barátainktól három mérkőzésre szóló jegyeket kaptunk ajándékba. Személyesen szurkolni hatalmas élmény. Közeli viszonyom van a labdarúgáshoz, ugyanis az egyik családtagom is játékos volt Miskolcon. Az idei Eb véleményem szerint különleges lesz, régóta nem játszhattak már nézők előtt a játékosok, úgyhogy szerintem veszélyesen jó focit fogunk látni, minden csapat belead majd mindent.”

Három meccsre is kimegy a zenész (Fotó: Karnok Csaba/Délmagyarország)

Óvatosságra int Balázs Klári

Az énekesnő és szeretett férje, Korda György szintén hatalmas focifanok.

„Én a férjemmel együtt szoktam sportadásokat nézni. Amikor Barcelona-meccs van, akkor én is leülök és tágra nyílt szemmel bámulom a képernyőt, mivel mind a ketten nagy Barca-szurkolók vagyunk. A magyar csapatokra mindig odafigyelünk, főleg ha nemzetközi meccseket játszanak. Idén a fiainknak és a spanyolok drukkolunk nagyon” – mondta Klárika, aki óvatosságra int a koronavírus árnyékában.

Együtt drukkolnak a magyaroknak Kordáék (Fotó: Bors)

Ez egy félelmetesen különleges esemény, reméljük, hogy a biztonsági intézkedéseket mindenki be fogja tartani. Azért a vírus még itt van, nem tűnt el teljesen. Gyurival inkább a tévé előtt ülve követjük majd a mérkőzéseket” – mondta Klárika, majd Korda György is üzent a focidrukkereknek.

Kerülhettünk volna könnyebb csoportba az Eb-n, de nem baj, mi, magyarok szeretjük a kihívásokat. Szívemből kívánom, hogy továbbjussunk.”

Nemcsák Károly biztos a magyarok sikerében

A József Attila Színház igazgatója nem csak művészként és rajongóként követi az események, ugyanis több mint 25 éve a magyar színészválogatott tagja.

„Mindenféleképpen örömteli, hogy kimozdulhatunk már a karanténból. Személy szerint örülök, hogy a színházakban kötelező a maszk, hiszen a veszély még nem múlt el teljesen. Örülnék annak, hogy ha a szurkolók felelősségteljesen viszonyulnának ehhez a helyzethez, betartanák a szabályokat és felhúznák a maszkot. Nekem a magyar válogatott a favoritom az Eb-n. Jól fogunk szerepelni, én biztos vagyok benne. Minél erősebb a csoport, annál jobb játékra vagyunk képesek. Nehezebb egy rossz csapat ellen játszani, egy jó csapat ellen viszont nagyon izgalmas. Valószínűleg nem fogok tudni személyesen kijutni a mérkőzésekre, mert a színházi élet is éledezik. Bár ki tudja? Lehet, hogy egy meccset meglátogatok… már csak a hangulat miatt is.”

Évtizedek óta rúgja a bőrt Nemcsák (Fotó: Hegedűs Márk/Nógrád Megyei Hírlap)

 





Ezeket olvastad már?
Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Régi felvétel került elő Fenyő Ivánról: „Néztem hang nélkül, és halál komolyan azt mondtam, ez nem is én vagyok”

Régi felvétel került elő Fenyő Ivánról: „Néztem hang nélkül, és halál komolyan azt mondtam, ez nem is én vagyok”

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás