Mindenképpen beoltatja magát a koronavírus ellen Zimány Linda. A szépséges sztár a közösségi oldalára feltöltött profilképével is jelzi, mindannyiunk számára fontos a védőoltás. A modellként megismert ügyvéd szeretné, ha vége lenne a pandémiának, hogy újra átölelhesse az imádott anyukáját.

Én abszolút gyógyszerpárti vagyok: sokkal jobban tartok a betegségektől, mint azok megoldásától. Úgy gondolom, ez a vírus elég galibát okozott a világban, mind egészségügyileg, mind pedig a gazdaságot tekintve. Ha van eszköz arra, hogy megállítsuk, érdemes élnünk a lehetőséggel, és ha ennek a megoldása egy oltás, akkor azzal kell véget vetnünk a járványnak. Én például alig várom, hogy egy év után megölelhessem az anyukámat, aki hatvanhét éves, és akivel közel egy éve nem is érintkeztünk fizikailag, annyira féltem őt. Rettegek attól, hogy veszélybe sodorhatom őt egy puszival vagy egy öleléssel, pedig nagyon hiányzik – mondta el a Metropolnak Zimány Linda.

Fotó: Bors

Trópusi betegségek ellen is beolttatta magát

A csinos jogásznak egyébként sem okoz gondot a vakcina gondolata: elővigyázatos világjáróként már szinte a létező összes védőoltást beadatta magának az évek során.

– Köztudott, hogy imádok utazni, új tájakat megismerni. Ennek viszont alapfeltétele, hogy biztonságban legyek, és ne kapjak el mindenféle trópusi betegséget. Ezért be vagyok oltva tífusz, vérhas, a hepatitis összes ága ellen, és az éves influenzaoltást is mindig beadatom magamnak. Tudom, hogy sokan félnek, mert azt mondják, túl hamar készült el a koronavírus elleni vakcina és nem biztonságos, de szerintem bíznunk kell a szakemberekben. Hiszen ezek a védőoltások ma már a lehető legkorszerűbb technológiával készülnek el és szinte kizárt, hogy ártson! Büszke leszek arra, ha ezzel az oltással tényleg legyőzzük a vírust, és végre félelem nélkül élhetjük újra az életünket, találkozhatunk a szeretteinkkel, és magunk mögött tudhatnánk ezeket a borús hónapokat– fogalmazott bizakodva Linda.