Ki nem találod, kinek a lakodalmán énekel Csepregi Éva!





A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.19.
Hatalmas buli

Visszatért a régi kerékvágásba Csepregi Éva élete! Az örökifjú énekesnő zenekarával folyamatosan járják az országot, rengeteg koncertjük le van kötve a nyárra, ráadásul készül a legújabb lemezük is.

Rövid pihenés

Bár rengeteg a tennivaló, azért az énekesnő igyekszik a pihenésre is fordítani egy kis időt: a Balatonhoz biztosan ellátogat nyáron.

- Az elsődleges célpont idén a Balaton lesz, Zamárdiban van egy lakásom, oda pár napra mindenképpen szeretnék lemenni. De bevallom őszintén, azért szeretném látni a tengert is. Most, hogy az oltásoknak köszönhetően könnyebben lehet utazni, azért az embereknek megjött hozzá a kedve, bár a szakemberek a belföldi utazást javasolják inkább. Meglátjuk, hogyan alakul -mesélte a sztár.

Bízik az oltásban

Ha az ideje úgy engedi a sztárnak tényleg láthatja a tengert idén, amire tavaly nem volt lehetősége, hiszen a világszerte egyre gyorsabban haladó oltási programnak köszönhetően a jelentősen csökkent a koronavírusos megbetegedések száma.

- Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám és folytathatjuk ősszel a koncerteket. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális. Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége is inkább oltakozik, legalábbis nálunk a koncerteken nincs különbség, szerencsére ugyanolyan sokan vannak, mint a pandémia előtt – mondta lapunknak.

Egész nyáron bulizik Csepregi Éva Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Fiának énekel

- Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön -kezdte meg Éva, aki a lapunknak azt is elárulta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést.

- Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás