Bódi Guszti: Már mi is megkaptuk a harmadik oltásunkat!





A Bódi házaspár sem kockáztat, ahogy lehetőségük nyílt, felvették a koronavírus elleni védőoltás harmadik dózisát. Az egészségük érdekében mindenhová maszkban járnak, s lemondtak pár koncertet is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.16.
járvány harmadik oltás fellépések félelem Bódi Guszti

Bódi Guszti és csinos felesége, Margó számára nem volt kérdés, hogy felveszik a koronavírus ellenni védőoltás harmadik dózisát. A zenész házaspár nagyon óvatos, mióta tavaly kórházba került a vírus miatt fiuk, Csabi. Ám nemcsak az oltást, de a maszkhasználatot is fontosnak tartják, hiszen csak így előzhető meg a betegség.

Fotó: Bors/Czerkl Gábor

„Már mi is megkaptuk a harmadik oltásunkat. Nem akarunk kockáztatni, hiszen tavaly Csabi kórházba került. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy felvesszük az emlékeztető oltást is. Azt viszont szomorúan tapasztalom, hogy még sokan most is kételkednek a vakcinák hatékonyságában. Elhiszik azt a rengeteg rémhírt, amit terjesztenek az interneten, és ezért inkább nem oltatják be magukat és megbetegszenek. Ha nem maguk miatt, legalább a családjuk, embertársaik miatt felvehetnék a vakcinát. És akkor nem jönne a következő hullám sem” – kezdte a Metropolnak Bódi Guszti, aki a koncertjein is odafigyel arra, hogy véletlenül se kaphassák el a betegséget.

Lemondtak pár koncertet

„Lemondtunk már pár koncertet, mert rohamosan emelkedik a fertőzöttek száma. Azokat a fellépéseket, amelyeket megtartunk, ott pedig megkértük a szervezőket, hogy a színpad úgy legyen kialakítva, hogy tudjuk tartani a három méteres távolságot a közönségtől. Szerencsére mindenki nagyon megértő és segítőkész ebben, ahogyan a rajongóink is, hiszen most a közös fotózkodás is elmarad a fellépések után. Emellett bárhova megyünk, maszkot hozunk, fertőtlenítünk” – tette hozzá a népszerű zenész, aki reméli, az embereknek megjön az oltakozási kedvük, és hamar lecseng a járvány negyedik hulláma.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás