Baronits Gábor és a 2016-os Miss World Hungary győztese, Oczella Eszter a napokban pont ugyanabban az időben nyaralt Görögországban, egész pontosan Santorinin. A fiatalok egy csapatban versenyeztek a TV2 új, saját gyártású műsorában, a Totemben, ami alatt a jelek szerint közelebb kerültek egymáshoz.

Mind a hét emberrel nagyon szoros lett a kapcsolatunk a táboron belül a ránk váró kihívások teljesítése közben. Gáborral felvettük a kapcsolatot a forgatás után, a táboron és a műsoron kívül. Ismerkedünk, de ennél többet most még nem szeretnék mondani – nyilatkozta a Borsnak egy sejtelmes mosoly kíséretében Eszter.

Eszter és Gábor esetleges kapcsolatáról régóta folyik a találgatás Fotó: Tv2

Gábor nem szerette volna elárulni, hogy pontosan mi is van közte és a szépségkirálynő között, de ez nem is csoda, hiszen nem szokott sok mindent elárulni a magánéletéről. Annyit lehet tudni, hogy a fiatal színész szívét tavaly egy fogorvos rabolta el, de sem azelőtt, sem azóta nem nyilatkozott a szerelmi életéről. Viszont senki sem lepődne meg, ha az derülne ki, hogy a két fiatal valóban egymásra talált a forgatásnak köszönhetően.

Egyébként Eszter testvére, Kriszta is részt vett a Totem forgatásán, sőt a lányok egy csapatba kerültek. De ez a modell szerint kicsit sem volt probléma, hiszen nem szoktak egymással versengeni.

Nincs versengés közöttünk, nagyon régóta együtt mozgunk, de ő is és én is más-más területen versenyzünk. Igazából mindig csak támogattuk egymást – árulta el Eszter a Borsnak.