Nem fogod elhinni, kivel fürdik együtt Csuti – fotó

Az üzletember általában elegáns stílusáról ismert, ám most egy igencsak meglepő fotó került elő róla. Erre senki sem számított! Csutit a fürdőkádban kapták le, ahol bizony nem a párjával pancsol együtt. Vajon mit szól ehhez Bius?



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.18.
Csuti meglepő kutya fotó fürdés

Csuti egy még sosem látott oldalát mutatta meg legújabb fotóján, amit nem akárhonnan, a fürdőkádból posztolt. A TV2 sztárja ráadásul nem egyedül lubickol, sőt nem is gyönyörű kedvesével, hanem egy igazi kis cukisággal.

Csuti
Csuti a fürdőkádból posztolt meglepő fotót (Fotó: Szabolcs László)

Az üzletember fürdőtársa nem más, mint szerelmével, Biussal közös kutyusuk, Fradika. Az apró szőrmók tavaly lett a családjuk tagja, és úgy látszik, azóta is nagyon jól érzi magát Csutiéknál. A kiskutya egy nem mindennapi fajtából származik, hiszen ő egy maltipoo. Ez a különleges kutyafajta egy máltai és egy miniatűr uszkár keresztezésével jött létre, és akár egymillió forintba is kerülhet. Így talán bátran kijelenthetjük, ez az apróság egy igazi luxuseb.

Curtis biztosan nem örül Csuti választásának

Az apró szobakutya azonban egy igencsak meglepő nevet kapott, hiszen ritkán hallunk olyat, hogy egy ölebet egy focicsapat után keresztelnek el. Bár a kiskutya hivatalosan Csuti párjáé, a Fradika nevet mégis tőle kapta.

Hivatalosan Biusé, de a nevét én adtam, így lett Fradika! Bius is FTC-rajongó, persze nem fanatikus szurkoló, de volt már velem meccseken, és otthon is megnézi velem a mérkőzéseket

 – árulta el az üzletember tavaly lapunknak.

Úgy látszik azóta pedig igencsak összeszoktak, hiszen együtt is fürdenek, bár a higiéniát illetően lenne egy-két kérdésünk, ahogy a rajongóknak is.

Csak remélni tudom, hogy nem egy vízben fürödtök

 – írta a műsorvezető egyik aggódó követője.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás