Szorcsik Viki bepasizott? — Titokzatos idegennel pózol boldogan

A szexi színésznő múlt héten összecsomagolt, és elhagyta az országot, majd meg sem állt Madagaszkárig. Szorcsik Viki úgy látszik, nem egyedül utazott, ugyanis Instagram-sztoriban megosztott egyik fotóján egy jóképű férfihoz bújik oda...



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.10.22. 07:30
Szorcsik Viki kapcsolat szerelem

Az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemben a Power of Love műsorvezetőjének. Szorcsik Viki pedig nagyon vágyik egy igazi társra, de úgy tűnt nem találja az igazit. A világutazó szexi színésznő most éppen Madagaszkáron vakációzik, három hetet tölt a paradicsomi szigeten.

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki Instagram-történetben osztott meg sokatmondó fotóját (Fotó: TV2)

Szorcsik Viki egy jóképű férfival pózol

Szorcsik Viki Csutival volt együtt legutóbb, de abból a románcból nem lett komoly kapcsolat. A műsorvezetőnő pedig már nagyon vágyik az igaz szerelemre, de az csak nem akar megérkezni az életébe. Vagy csak nem kürtöli világgá boldogságát. Mindenesetre, ahogy arról a Ripost írt: a modell elutazott Madagaszkárra, ahonnan mindennap több fotót is posztol Instagram-oldalára. Az egyiken egy nagyon jóképű titokzatos idegennel pózol, testbeszédükből úgy tűnik, több van köztük sima ismeretségnél. 

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki párja társaságában tűnhetett fel egy új Instagram-történetében (Fotó: Instagram)

Igaz a szexi színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy rajongó típus, egy pillanat alatt bele tud szeretni valakibe, mint ahogy ugyanolyan hamar ki is tud ábrándulni belőle. 

Mivel rajongó típus vagyok, sokszor összekeverem a hirtelen jövő rajongást a szerelemmel – mondta a Borsnak tavaly, majd folytatta:

Pedig nem az, éppen ezért mondom inkább ezeket rajongásnak, mert amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tud menni, akár egy gyorsvonat. Megcsap, »bumm«, még lehet el is esek tőle, de utána nagyon gyorsan felállok, leporolom magam, és haladok tovább. Egyébként meg a szerelem olyan, hogy menet közben is kialakulhat. Ha valaki nagyon tetszik, összejössz vele, folyamatában alakul ki, de rám inkább az jellemző, hogy azonnal érzem, ha valakit meglátok, megismerem, hogy szerelmes leszek bele, vagy már az is vagyok. Voltam már szerelmes nyilván, de tényleg én inkább olyan vagyok, hogy fellángolásaim vannak, abból viszonylag több is, de nagy szerelem egy-kettő volt az életemben.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás