Sáfrány Emesét felültették? Érdekes fotó jelent meg az Ázsia Expressz győzteséről

Mindenkit megelőzve győzött és nyert milliókat Sáfrány Emese és Béres Anett az Ázsia Expressz 5. évadában.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.21.
Sáfrány Emese Béres Anett Ázsia Expressz

Kelet után nyugat – az Ázsia Expressz 5. évadának győztes párosa, Sáfrány Emese és Béres Anett a tavaszi Fülöp-szigetek és Tajvan forgatási helyszínei után a megnyert milliókból idén ősszel Spanyolországba utazott. Ez derül ki legalábbis az Instagram-oldalaikon közzétett fotókból. 

Béres Anett és Sáfrány Emese: az Ászai Expressz győztes párosa kelet után nyugatra utazott (Fotó: TV2)

Béres Anett a spanyolországi Benidorm tengerpartján szédítően szexi fürdőruhában élvezte a napsütést, ahogy arról az általa megosztott fotók tanúskodnak: 

Sáfrány Emese a tengerpart mellett a meseszép Placa de Castellnél fotózkodott a vidáman színes ruhájában. Az Instagram-oldalán közzétett egyik képen a páratlan kilátást kínáló terasz díszkútján ülve csodálja a panorámát. Bár Emese légtornászként és az Ázsia Expresszben is megmutatta már, milyen ruganyos, és magabiztosan mozog, elképzelhető, hogy a kényesnek tűnő ruhájában nem maga mászott fel a kút magasnak tűnő peremére, hanem felültették. Szintén az Ázsia Expresszből tudjuk, hogy Mesi számára egyáltalán nem okoz gondot idegen nyelven segítséget kérni.

Az alábbi fotóra kattintva érhető el a fényképeket és videót tartalmazó gyűjtemény, melynek negyedik felvételén pózol a díszkúton Sáfrány Emese, melyre nem kizárt, hogy felültették.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás