Élő adásban szakította félbe a műsorvezetőt Marsi Anikó, kikérte magának az elhangzottakat

A Tények műsorvezetője a Mokka kedd reggeli adásában mesélt arról, hogy áll az öregedéshez. Marsi Anikó nem tartotta magában a véleményét!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.10.22. 13:30
Marsi Anikó TV2 Orosz Barbara Tv2 Mokka öregedés

Marsi Anikó volt a TV2 Mokka kedd reggeli vendége, egy szépségszakértő, Lakatos Vivien társaságában. A Tények híradósát arról faggatta a műsorvezető, Orosz Barbara, hogy hogy áll az öregedéssel így 49 évesen, valamint mit tesz azért, hogy megőrizze a fiatalságát.

Marsi Anikó
Marsi Anikó egyedien közelíti meg az öregedést (Fotó:  TV2)

„Nekem nem a tükör az egyetlen ellenségem, elég, ha bekapcsolom a tévét, és viszontlátom magamat”

– kezdte Marsi Anikó, az pedig már az első másodpercekben kiderült, hogy igencsak ironikusan és viccesen közelíti meg a témát.

Marsi Anikó injekciós kezelésen vett részt

A felkonferálására például így reagált, miután Orosz Barbara a kamerák előtt bejelentette, hogy mi a téma és kik szólalnak meg az öregedésről

„Jó reggelt, nagyon kedves vagy ezzel a felvezetéssel. Az öregedés jelei – hát, most végül is ki másra gondolhatnánk, mint rám?” – nevetett Marsi Anikó, aki nemrég egy injekciós beavatkozáson esett át. 

„Attól nem voltam megijedve, hogy kéne egy kis szurkálódás. Teljesen egyértelmű volt, amikor találkoztunk Viviennel, hogy nekem nem állna jól, ha például fel lenne töltve a szám, de azt én is felfogom nyilván, hogy az 50-hez sokkal közelebb lévén, mint a 49-hez, már szükségem van erre-arra. Vivien mondta, hogy hol szurkálnak meg egy kicsit, én meg mondtam, hogy jó. Összesen húsz percet töltöttem náluk. Az is fontos volt, hogy ne nézzek ki hirtelen úgy, mint akinek túl szorosra húzták a copfját” – árulta el élő adásban Marsi Anikó.

A híradós később feltette a kérdést, hogy a kezére milyen praktikát lehetne alkalmazni, a szépségszakértő pedig erre is ugyanazt a kezelést ajánlotta. 

„Tudnotok kell, hogy függő alkat vagyok, tehát ha valamire rácuppanok, akkor sose szabadultok meg tőlem utána” – nevetett Marsi Anikó műsorvezető, akinek fontos a természetesség, valamint az, hogy azt érezze egy kezelésről, hogy ez bizony neki lett kitalálva.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás