„Magányos, ismeretlen, ijesztő, szomorú, kétségbeesett érzés" – így éli meg válását Jennifer Lopez

Az énekesnő őszintén vallott arról, mit él át most a szakítását követően.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.
Jennifer Lopez válás Ben Affleck

Jennifer Lopez tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, hogy élte meg a válást Ben Affleckkel, akivel a házassága még a második évfordulójuk előtt ment tönkre. A válókeresetet hónapokkal ezelőtt beadták, azonban egyik fél sem nyilatkozott a történtekről egészen mostanáig. Eddig ugyanis csak bennfentesek és hozzájuk közel álló személyek osztottak meg információkat arról, mi is zajlik az énekesnő és színész férje között. 

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: GettyImages

Kezdjük azzal, hogy habár a külvilág felé nem mutatta, nagyon rosszul élte meg a szakítást Jennifer Lopez

Igen, kib*szott nehéz. Magányos, ismeretlen, ijesztő, szomorú, kétségbeesett érzés

– közölte kiemelve azt, hogy ettől függetlenül ez még nem határozza meg őt a legkisebb mértékben sem. 

Az, hogy egy kapcsolatban vagyok, nem határoz meg engem. Nem kereshetem a boldogságot más emberekben. A boldogságot magamban kell megtalálnom! Egészségesnek kell lenned. Teljesnek kell lenned, ha valami teljesebbet akarsz. Jól kell lenned egyedül is. Azt hittem, hogy ezt már megtanultam, de nem. Aztán ezen a nyáron azt kellett mondanom: »El kell mennem, és egyedül kell lennem. Be akarom bizonyítani magamnak, hogy képes vagyok erre«

– jelentette ki.

JLónak ráadásul nem ez volt az első válása, ami után feltette magának a kérdést, hogyan történhetett ez meg megint. Most már azonban tudja, ez is azért történhetett, hogy jobbá váljon, fejlődjön, ugyanis úgy véli, hogy:

Vagy fejlődsz, vagy meghalsz, és én nem akarok meghalni!

Épp ezért elárulta, hogy kiértékelte a helyzetet, hogy mit csinált rosszul, ugyanis ezek az élet valódi leckéi. Ezt követően pedig azt tanácsolta, hogy figyeljenek oda önmagukra az emberek, majd közölte, ő most végképp nem keres mást az életébe – írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás