Megszólalt Liam Payne volt menyasszonya: sokkoló, amit az énekesről állít

A nő kitálalt korábbi párjáról.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.17. 13:14
Módosítva: 2024.10.17. 15:09
gyász tragédia Liam Payne One Direction zaklatás

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, tragikus hirtelenséggel, 31 éves korában elhunyt Liam Payne, a One Direction egykori énekese. A zenész kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeleti erkélyéről.

31 éves korában elhunyt Liam Payne – Fotó: AFP

Liam Payne volt menyasszonya, a 23 éves Maya Henry most megtörte a csendet. Képviselője a sajtó megkeresésére azt nyilatkozta, a modell sokkos állapotban van.

Alig két nappal Liam Payne halála előtt Maya megbízta jogi csapatát, hogy küldjön egy levelet a popsztárnak, amelyben azzal vádolta meg, hogy többször is kapcsolatba lépett vele és szeretteivel az akarata ellenére. Liam és Maya három évig voltak együtt, 2022 májusában szakítottak, de kapcsolatuk viharos volt.

A The Sunnak adott nyilatkozatában Maya szóvivője ezt mondta:

Maya Henry a múlt héten felszólította Liam Payne-t, miután új és aggasztó információk láttak napvilágot. Marco Crawford és Daniel Cerna ügyvédeket bízta meg a képviseletével. Jelenleg ez az egyetlen kommentárja az üggyel kapcsolatban.

A TikTokon Maya korábban ezt állította Payne-ről egy videóban: „Mióta szakítottunk, felrobbantja a telefonomat. Különböző telefonszámokról hív, így sosem tudom, honnan jön. Új fiókokat hoz létre, hogy üzengessen nekem. Mindig egy rohadt új fiók. Minden alkalommal, amikor látom, hogy egy új felbukkan a telefonomon, azt mondom: »Ó, már megint itt tartunk«. E-maileket is küld nekem.”

Hozzátette, nincs jó vagy rossz időpont arra, hogy ilyen ügyekben valaki megszólaljon, és nagyon zavarja, hogy Payne még mindig nem hagyja békén.

Undorodom ettől az ördögi viselkedéstől. Ez enyhén szólva is több mint visszataszító és megdöbbentő

– idézi a nő szavait a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás