Elképesztő mélységben az egykor közönségkedvenc szépség: hajléktalanként él az utcán

Egykor ünnepelt sztár volt, most pedig a kukában keres magának élelmet.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.25. 14:00
házasság Baywatch hajléktalan

Amikor 2018-ban megjelentek az egykor elbűvölő Loni Willison fotói, amelyeken az utcán él, és a szemetesben búvárkodik, senki sem volt jobban megdöbbenve, mint volt férje – a Baywatch sztárja, Jeremy Jackson.

Jackson előtte négy évig nem látta, mivel a házasságuk botrányosan ért véget, még a rendőrséget is ki kellett hívni rájuk. 

„Az elvesztése olyan volt, mint valakinek a halála, és megpróbáltam megmenteni, de nem sikerült” – mondta Jackson a DailyMailnek adott exkluzív interjújában, amikor először beszélt a házassága végéhez vezető eseményekről.

„A nő, akibe szerelmes voltam, eltűnt, és amilyen mentális állapotban van most, azt a személyt nem ismerem.”

A 44 éves Jackson azt mondta, hogy két évébe telt, amíg leküzdötte „élete szerelmének” elvesztése miatti gyászát, akinek kétségbeesetten próbált segíteni, miközben a nő mentális betegsége erősödött, és kemény drogfüggő lett.

Borongós képet fest utolsó együtt töltött évükről, ahogy meséli, a nő egyre paranoiásabbá vált, szorongásos rohamokat és hallucinációkat szenvedett, amelyek miatt meg volt győződve arról, hogy ő az ellenség.

Jackson terápiára és templomba vitte a nőt, hogy segítsen neki leszokni, ám semmi sem használt.

„Elvesztettem életem szerelmét. Elvesztettem az egyetlen nőt, akit valaha megkértem, az egyetlen nőt, akit valaha is feleségül akartam venni. 44 éves vagyok. Még mindig nem kértem és nem akartam feleségül venni senki mást. Ő volt az én választásom, az egyetlen választásom, és elvesztettem.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás