24 év után derült ki az igazság: a népszerű színész rokoni kapcsolatban áll a feleségével

A kétgyermekes házaspárt nem izgatta fel nagyon a dolog.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.22. 10:00
Kevin Bacon DNS-teszt rokonság házasság

Hihetetlen, de igaz: a népszerű hollywoodi sztár Kevin Bacon és felesége, Kyra Sedgwick 24 év után tudta meg, hogy rokonságban áll egymással. Az esetre úgy derült fény, hogy a házaspár elvégzett néhány DNS-tesztet még 2012-ben, amelyek megdöbbentő eredménnyel zárultak. A sztárpár azért döntött a vizsgálat mellett, mert több színészről is kiderült az elmúlt években, hogy rokoni kapcsolatban állnak egymással, és egyre népszerűbbé vált a családfakutatás is, amellyel az őseiket ismerhették meg a hírességek. Így derült ki például, hogy Julia Roberts és Edward Norton távoli unokatestvérek.

kevin bacon és felesége Kyra Sedgwick
36 éve él boldog házasságban a sztárpár /Fotó: Profimedia

Kyra és Kevin is érdeklődéssel és izgalommal telve kapta kézhez a DNS-tesztük eredményét, arra azonban a legvadabb álmukban sem gondoltak, hogy mit fog kimutatni a vizsgálat. 

A vizsgálat eredménye szerint kilenced unokatestvére egymásnak Kevin Bacon és a felesége. Ez azonban annyira távoli rokonságnak számít, hogy nem befolyásolja sem a két gyermekük fejlődését, sem a kapcsolatukat. Sőt, a színész szerint még meg is erősítette a házasságukat a felismerés.

Gyönyörű koncepció, hogy össze vagyunk kötve vér szerint is. Lényegében bebizonyítottuk, hogy mindannyian ugyanabból a mocsárból másztunk ki. Jó móka volt ennek az ötletnek az élére állni. 

- nyilatkozta Kevin Bacon az Uniladnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás