Záporoznak a gratulációk: így kérte meg az egykori szépségkirálynő kezét a kedvese

A közösségi oldalán kürtölte világgá a nagy hírt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.21. 12:20
örömhír Hacsi Boglárka boldogság eljegyzés

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk tavaly is egy nagyszabású műsor keretében megválasztották Magyarország Szépét, akkor Hacsi Bogi fejére került a korona. Így ő képviselhette hazánkat a nemzetközi versenyen.

NZ2_6509
Eljegyezték Hacsi Bogit Fotó: Nagy Zoltán

A csinos szépségkirálynővel azóta még nagyobbat fordult a világ. Ugyanis a minap egy Madeira álomnyaralás során párja, Bálint letérdelt előtte, és megkérte a kezét. A lánykérésről Hacsi Bogi az Instagram-oldalán számolt be, ahol több fotót is mutatott a megható pillanatról.

És ott voltunk mi. A világ végén állunk, körülöttünk az óceán, nincs már hova tovább menni, őrülten fúj a szél. Körülnézve azon gondolkodtam, hogy szeretném veled eltölteni az összes többi naplementét. Megérkeztünk, a kapcsolatunk mindig olyan volt, mint egy szerelem, amit már egy másik életben is átéltünk. Soha nem volt erőltetett, csak tiszta, őszinte pillanatok jellemezték. Lehet, hogy soha nem találok elég szép szavakat ahhoz, hogy leírjam, mennyire szeretlek, de életem hátralévő részében keresni fogom őket

- olvasható a korábbi szépségkirálynő bejegyzésében, amelyet ide kattintva tudsz megtekinteni.

A rajongók sorra gratulálnak Hacsi Bogi-nak és sok boldogságot kívánnak neki.

„Elmondhatatlanul örülök nektek. Tini korunk óta együtt élünk meg mindent, nagyon hálás vagyok, hogy ez is közöttük van! Imádlak titeket. Teljes szívemből gratulálok!” - fejezte ki jókívánságait az egyik kommenetelő.

„Legyetek Boldogok” - jegyezte meg egy másik felhasználó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás