Most érkezett: elhunyt Tommy Cash countryénekes, Johnny Cash öccse

A népszerű zenész 84 éves korában hunyt el.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.
tragédia Johnny Cash gyász haláleset

Bátyja 2003-as halála után 21 évvel életét veszítette Tommy Cash, aki a családi hagyományokhoz híven szintén világhírű countryénekesként vonult be a köztudatba. Az előadó a zeneipari tevékenysége mellett a testvére emlékét is szeretetteljesen ápolta, az ő támogatásával jött létre a nashville-i Johnny Cash Múzeum. Az emlékhely megerősítette a családtag péntek esti halálának hírét. Tommy Cash 84 évesen hunyt el.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
84 éves korában hunyt el a népszerű countryénekes Fotó:  unsplash.com/Képünk illusztráció

Tommy Cash halálának okát nem hozták nyilvánosságra, azonban a múzeum szívmelengető szavakkal búcsúzott a legendás zenésztől:

Tommy Cash hűséges támogatója volt a Johnny Cash Múzeumnak, tágabb családunk egyik szeretett taja volt, valamint a zeneipar nagyra becsült tagja

 – nyilatkozta Bill Miller, az Icon Entertainment alapítója és vezérigazgatója, az emlékhely létrehozója. 

Ez a nagyszerű ember nagyon fog hiányozni a barátainak és hűséges rajongóinak világszerte. Kérlek imádkozzatok Tommy szeretett feleségéért Marcyért és a családjáért.

Tommy Cash 1940. április 5-én született a Cash családba, amelyben összesen heten voltak testvérek. A zenész 8 évvel volt fiatalabb Johnny Cashnél, de már egészen fiatalon megmutatkozott a zenei tehetsége, amikor már a sorkatonaság során zenei szerkesztő volt a hadseregben 1969-ben pedig kiadta első világhírű számát a Six White Horses című dalt, amelyet a tragikusan meggyilkolt John F. Kennedy, Robert Kennedy, és Martin Luther King emlékére írt – számolt be róla a Variety.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás