„A férjemmel most itt kezdünk új életet” – Bangó Marikáék nem tudták eladni a belvárosi lakást

A nyáron infarktuson átesett énekesnő nehéz időszakon van túl. Nem csak a betegsége miatt... A 84 millióért árult budapesti, belvárosi ingatlanjukért sajnos nem tolongtak a vevők.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.
Bangó Marika lakásfelújítás infarktus költözés

Bangó Marika gyakran szerepel az utóbbi időben a hírekben. A nyár elején sajtónyilvánosságot kapott, hogy harminc év után piacra dobták a belvárosi lakásukat, mert szeretett volna külső kerületbe költözni, hogy közel lehessen az édesanyjához, Bangó Margit Kossuth-díjas énekesnőhöz. A Bangó család nagy tervekkel vágott neki a váltásnak, Marika és a férje, Horváth Elemér megállás nélkül új házat keresett, miközben meghirdették a saját ingatlanjukat is. Az elképzelésük azonban mégsem valósulhatott meg. 

Bangó Marika
Bangó Marika számára nagyon nehéz volt ez a nyár – Fotó: Mediaworks-archív 

Eltűnt a hirdetés 

Péntek hajnalra eltűnt a lakáshirdetés az internetes oldalakról. Gondolhatnánk, hogy azért, mert sikerült eladni az ingatlant... de egészen más történt. Nem jött a vevő, ezért Marikáék komoly döntést hoztak: 

Nagyon sok energiánk elment arra, hogy a leendő új házunkat megtaláljuk

– mesélte lapunk megkeresésére Bangó Marika. 

Rengeteg idegeskedéssel járt ez, de gondoltuk megéri, hiszen végre kertvárosi környezetben élhetünk közel az édesanyámhoz. Volt két olyan ingatlan is, amelyiket el tudtuk volna képzelni az otthonunknak, de mivel sehogy sem akart megérkezni a vevő a mi lakásunkért, azokat nem tudtuk leelőlegezni. Ahogy teltek aztán a hetek, rájöttünk, hogy nem fogjuk tudni olyan gyorsan megugrani ezt a feladatot, ahogy szerettük volna, és hát közbejött a betegségem is... Így lemondtunk az egész tervről.

Mint arról a Bors elsőként számolt be, Bangó Marika július másodikán súlyos, hátsófali infarktust kapott. Az énekesnő hirtelen állapotromlását többek között az a rengeteg stressz okozhatta, ami a lakásuk körül alakult ki. 

A szívemnek nyilvánvalóan nem tett jót a sok idegeskedés. Tanultam az esetből, a rehabilitáció napjaiban rájöttem, hogy semmi sem fontosabb az egészségnél. Mostantól vigyázok magamra, és elengedtem a lakáseladás kérdését is.

Bangó Marika most boldog

A házaspár úgy döntött, hogy ha nem jön a vevő, akkor még nem jött el az ideje a költözésnek sem. Marikáék ezért mestereket fogadtak és lakásfelújításba kezdtek, aminek most már a végén járnak. A régi-új lakásban pedig végre nyugalomra leltek. 

Festés volt, parkettázás, olyan lett a lakásunk, mint új korában. A férjemmel most itt kezdünk új életet. Szerintem jó döntést hoztunk, hiszen ha eljön az ideje, hogy eladjuk a lakást, akkor úgyis úgy fognak alakulni a dolgok. Addig pedig felesleges stresszelnünk magunkat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás