„Ez egy állat volt” — válásáról vallott Wolf Kati

Az énekesnő 2018-ban vált el a férjétől. Wolf Kati viszont nem érzi úgy, hogy emiatt rosszat kellene mondania a gyermekei apjáról. Sőt...



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.08.01.
Wolf Kati válás házasság vallomás

Wolf Kati 2018-ban döntött úgy, hogy lezárja a házasságát. Az énekesnő közel 20 év után fogta a két lányát, és elköltözött a férjétől. Bár Kati a magánéletéről szinte sosem beszél, annyit elárult, hogy baráti viszonyban zárták le a kapcsolatukat, és a gyermekeik miatt továbbra is nagy a harmónia köztük. Ráadásul mindig nagyon hálás lesz a férfinek, hiszen ő volt az, aki egyengette a híresség karrierjét.

Wolf Kati
Wolf Kati férje egyengette a híresség karrierjét, amiért válásuk után is hálás neki Fotó: Metropol

Wolf Kati nem mond rosszat a férjéről

Amikor kiderült a nyilvánosság számára is, hogy Katiék a válás mellett döntöttek, sokakban kérdés volt, hogy mégis mi történhetett, hiszen közel 20 évről beszélünk. Erre nem derült fény, arra viszont igen, hogy milyen kapcsolatot ápolnak azóta.

Nem akarom semmissé tenni azt, hogy a karrieremben ő sokat segített, és ezért nagyon hálás vagyok neki, és mai napig tök jó a viszony, naponta beszélünk. A gyerekeknek ugyanúgy van egy anyjuk meg apjuk, csak ő máshol lakik” – fogalmazott egy korábbi interjúban Kati, aki most egy online beszélgetős műsorban ismét beszélt élete egyik nehéz szakaszáról, és arról, hogy sosem szabad felelőtlen kijelentéseket tenni a volt partnerünkről. 

Mi együtt voltunk 19 évig.

Amikor az ember együtt van valakivel x évig, és utána azt mondja, hogy ez egy állat volt, az magam felé is egy tükör. Akkor én ki voltam, mert én éltem ezzel az emberrel együtt... Valami nem stimmel. Vagy nem ő volt ekkora állat, vagy én is az voltam” fogalmazott az énekesnő, aki aztán nyomatékosította, hogy tök jó a kapcsolata a férjével.

@nj.fel 💍Amikor egy párkapcsolat véget ér, miért kellene lehasítanunk azt az időszakot magunkról? Teljesen természetes, hogy gyűlölet, harag, düh, fájdalom, szomorúság és egyéb érzelmek maradnak bennünk a válás után hiszen végigmegyünk a gyász folyamatán. De! Magunkért és a gyermekeinkért kutya kötelességünk elindulni az úton, hogy megfejlődjük, megdolgozzuk, kioldjuk a bennünk rekedt negatív energiàt! Így tudunk felszabadulni, fejlődni és tisztességes, érzemileg megközelíthető, önazonos emberek maradni, akik megtapasztaltak valamit és mennek tovàbb az úton…. Pénteken újra NŐj FEL! 🌾 Vendégünk 🩷 Wolf Kati! NŐJ 🌾Fel! podcast! NŐkért, NŐknek, nem csak NŐkkel! Podcast sorozat Kollányi Zsuzsival és az Emkarával! Tartsatok velünk! Iratkozzatok fel a csatornánkra, és ajánljatok témát, vendéget! 🥰 #n#nő#n#nőjfeln#nojfeln#nőjfelpodcasti#interjúb#beszélgetés#non#nokp#podcastt#testl#léleks#szellems#szerelemf#fypf#fypagee#emkarap#párkapcsolatö#önismeretk#kínaiasztrológiah#horoszkópm#magyarpodcasts#spiritualitáss#szereteth#házassàgp#párkapcsolatc#családk#kommentc#commentö#önismeretb#bántalmazáse#emkarah#holisztikuss#spirituálisl#lélekh#hálas#szeretetg#gyermeka#anyaö#önmegvalósításö#önfelfedezésö#önazonosságö#önszeretetc#csillogásé#ékszeré#éneké#énekese#előadóm#művésze#együttesv#váláswolfkati @Wolf Kati official @Emkara_kozpont @Zsuzsi Kollanyi @LevendulAroma Kozmetika & Jóga ♬ eredeti hang - NŐj fel!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás