Nincs több találgatás: Palvin Barbi pontot tett a házasságáról szóló pletykák végére

A világhírű modell legújabb bejegyzése végre-valahára pontot tett a találgatások végére. Palvin Barbi cáfolta a házasságáról szóló híreket.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.08.01.
Palvin Barbi Dylan Sprouse válság házasság

A leghíresebb hazai szépség kapcsolatáról szóló hírek az utóbbi időben aggodalomra adtak okot, amiért keveset posztolt férjéről. A rajongók azonnal találgatásokba kezdtek, vajon válságba kerül-e Palvin Barbi házassága.

Palvin Barbi
Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2017-ben találkoztak először, de kapcsolat csak később alakult ki közöttük Fotó: Tamas Dombovari

Egy pletyka indította el a lavinát

Tény, hogy az utóbbi időben Barbi kevesebb közös fotót tett közzé férjéről, Dylan Sprouse-ról, de az is igaz, hogy Instagram-oldalán érthető okokból alapvetően inkább szakmai, modell képekkel találkozhatunk. A házassága válságáról szóló hírek nemcsak a közös fotók hiánya, hanem egy rajongói híresztelés miatt kaptak szárnyra, amely szerint Dylan megcsalta Barbarát a közelmúltban.

Bár mindketten nagyon sokat dolgoznak és sok időt töltenek külön, ez még alapvetően nem ok arra, hogy éljünk a feltételezéssel, amely szerint a sztárpár viszonya megromlott. Dylan ráadásul több filmet is forgatott az utóbbi időben, a hazai mozikban például idén debütált a Gyönyörű esküvő című film, illetve Amerikában a „The Duel” című alkotás, amelynek premierje éppen a napokban zajlott. Barbi tett már közzé néhány sejtelmes fotót a fergeteges premier estéjéről, egy nappal később pedig – vélhetően a húzósabb időszakuk lezárásaképp – közös képpel tudatta, hogy kettesben utaznak el. A kép alatt egyébként záporoznak a gratulációk és a szívecskék, ez alapján már egyértelműen tudni lehet, mindenki legnagyobb örömére, hogy Sprouse házaspár köszöni szépen, jól van. 

Palvin Barbinak most kezdődik a nyár

Palvin Barbi sokszor tesz közzé pikáns bejegyzéseket, bikinis fotói általában pillanatok alatt járják körbe a világot. Bármit is posztol, követői napját bearanyozza vele. A magyar szupermodell remélhetőleg ki tudja pihenni a napokban a fáradalmakat és férjével kellőképpen feltöltődnek majd egy közös, romantikus utazáson. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás