Nótár Mary nem viccel: így kényeztet a mulatós sztár

Szereti az énekesnő a mesterhármast.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.06.
Nótár Mary augusztus klipforgatás

Nem először lepi meg rajongóit Nótár Mary. A mulatós műfaj megkerülhetetlen sztárja már 2023 végén is tett olyan kijelentést, ami teljesíthetetlennek tűnt, ám aztán neki lett igaza. „Sziasztok! Az operatőrünk kamerája folyamatosan forog, hiszen 12-én Bódi Csabival, majd azt követően 2 szóló dallal érkezem még Karácsony előtt! Remélem sokan várjátok (...)!” – posztolt tavaly decemberben Nótár Mary, aki egy hónap alatt valóban három videoklippel rukkolt elő (az Életem, és a Szeretem a testvéreket című szólódalok mellett Bódi Csabival közösen készítette el a Megamixet). Úgy tűnik, idén nyáron sem lesz másképp: mesterhármasra készül az énekesnő!

Egy hónap alatt három, új dal? Nótár Mary nem először vállalkozik ilyen merészségre! (Fotó: Bánkúti Sándor)

„Augusztusban tripla dalpremierem lesz (...)”írta pár nappal ezelőtt a mulatós sztár, kedden pedig bejelentette, hogy már le is forgatta a legújabb videoklipjét.

Úgy tűnik tehát, Nótár Mary nem tart attól, hogy a saját dalait versenyeztesse, szívesen kényezteti rajongóit egyszerre akár három slágergyanús felvétellel. S Micsoda hármas várható! Hívei biztosak benne, hogy kedvencük most sem nyúl mellé, és igazi mesterhármassal koronázza meg a nyár végét.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás