„Imádom az életet” – álló tapsvihar fogadta a 82 éves Harrison Fordot, így vált legendává – Videó!

Vasárnap hivatalosan is Disney-legenda lett a Star Wars-filmek Han Solója.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.13.
Harrison Ford Star Wars történelem

Egy hónapja ünnepelte 82. születésnapját a már amúgy is legendastátuszban szereplő Harrison Ford. Filmjei világszerte több mint 6,2 milliárd dollárt gyűjtöttek össze a mozipénztárakban, így ő minden idők egyik legsikeresebb színésze. De most újabb elismerésben lehetett része a szakma által.

"The Call of the Wild" premiere
Fotó: AFP

Az Indiana Jones-filmek sztárja egy igazán érzelmes beszédet mondott a rangos D23 Expón. Harrison Ford meghatódott az ünnepségen, hiszen immár a neve hivatalosan is Disney-legendaként szerepel – számolt be róla a life.hu.

Az ikonikus színészt, akit többek között a Star Wars- és Indiana Jones-filmekből ismerhetünk, vasárnap a rangos D23 Expón tüntették ki. A Walt Disney Company által adományozott elismerés bebetonozza a 82 éves Harrison Ford helyét a hollywoodi történelemben, és méltó elismerés egy olyan karrierért, amely évtizedeken át tartott, és világszerte számtalan rajongó szívét érintette meg.

Beszédét egy híres Star Wars-idézettel kezdte, mosollyal az arcán: „Én is szeretlek,” ami Han Solo ikonikus „Tudom” mondatának szívből jövő visszhangja volt. A terem megtelt melegséggel és csodálattal, miközben színészlegenda folytatta megható beszédét:

Imádom az életet, amit kaptam. Imádom az embereket, akikkel lehetőségem volt dolgozni. Senki sem ér el hosszú távú sikereket ebben az üzletben együttműködések nélkül, bárkik is legyünk és bármit is csináljunk.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás