Ennél cukibb ma már nem lesz: 3 éves lett Horváth Éva kisfia

Az egykori műsorvezető kisebbik fiának idén már a harmadik születésnapját ünnepelték. Horváth Éva elképesztően aranyos fotóval lepte meg rajongóit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
Horváth Éva Alex Bali

Horváth Éva több mint két évvel ezelőtt párjával és gyerekeivel Balira költözött. Az egykori szépségkirálynő rendszeresen betekintést enged közösségi oldalán kinti életükbe és ezúttal azt is megmutatta, hogy kisebbik fiának, a gyönyörű kis Alexnek hogyan telt a harmadik születésnapja.

Horváth Éva
Horváth Éva jól érzi magát Balin Fotó: Szabolcs László/Hot! magazin

Teljes harmónia

Az egzotikus sziget nemcsak új otthont, hanem egy teljesen új életszemléletet is hozott Horváth Éva számára. Az ottani életstílus jelentős kontrasztot jelentett a korábbi rohanó hétköznapokhoz képest, hiszen a trópusi szigeten minden lassabb, nyugodtabb. A sztáranyuka élvezi a sziget adta lehetőségeket: jógázik, vagy jógát oktat, a tengerparton sétál, az ottani élet ugyanis sokkal közelebb áll a természethez. Éva több korábbi interjújában is mesélt róla, hogy a kinti közösség rendkívül barátságos és befogadó, de ő mindig szerette Magyarországot, ezért sokszor hiányzik neki. 

Kész szerencse, hogy kisebbik fiának, Alexnek kint is és itthon is meg tudták ünnepelni a harmadik születésnapját. Legfrissebb bejegyzésében azt írja: 

Az én kicsi szerelmem Alex 3 éves lett! Maradj mindig ilyen boldog! Egyébként ezt a 3. szülinapját hihetetlenül élvezte :) A sors pedig úgy hozta, hogy Magyarországon és Indonéziában is megünnepeltük.

A képeken anya és fia csak úgy ragyognak, Alex óriásit nőt, a poszt pedig kevesebb mint 24 óra alatt több ezer kedvelést kapott.  Horváth Éva egyébként készséggel szokott válaszolni a követői kérdésekre, most például az egyik kommentelő kiszúrta, hogy a helyi óvodában milyen sok a fehér gyerek, így megtudhattuk, hogy Balin a külföldi gyerekek nemzetközi óvodába és iskolába járnak. Éva a képei alapján egyébként több időt is tudott itthon tölteni a nyáron, hogy meddig marad, azt nem tisztázta.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás