Mégsem örök a harag! Kibékült Szegedi Fecsó és menyasszonya

Úgy látszik, megbocsátott a gyermekeik helyett a bulizást választó üzletembernek a sztáranyuka. Pedig egy hónapja úgy tűnt, nincs visszaút Szegedi Fecsónak, annyira kiakadt párja, Bea.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
Szegedi Fecsó szakítás békülés megbocsájtás

Hatalmas port kavart egy hónappal ezelőtt, hogy Géczi Bea kiadta az üzletember útját. Szegedi Fecsó ugyanis párja szerint már sokadszor a bulit, a piálást, a szórakozást választotta ahelyett, hogy két közös fiukkal foglalkozna, akik közül a legkisebb még csak hathetes volt a botrány kitörésekor. De ahogy az a hazai sztárvilágban gyakran lenni szokott, a szakításról szóló Insta-poszt törölve lett és újra szent a béke. De az internet népe nem felejt… 

Szegedi Fecsó
Szegedi Fecsó és Bea a jelek szerint kibékültek Fotó: RTL Klub

Szegedi Fecsó és gyermekei anyja újra együtt van

Az elmúlt két évben úgy tűnt, hogy minden sínen van Géczi Bea és vőlegénye között. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor egy hónapja Szegedi Fecsó párja Instagram-oldalán közölte, elege van és szakít az üzletemberrel. Mint posztjából kiderült: a sztárapuka ugyanúgy folytatta bulizós életét akkor is, amikor épphogy megszületett második kisfiuk

Kedves Mindenki! Szegedi Fecsóval külön válnak az útjaink…” – írta akkor Géczi Bea, miközben párja egy forgatás miatt külföldön volt. 

Sajnos a buli, pia fontosabb neki, mint a gyerekei. Nem tűrök tovább! Eleget tűrtem! Itthon vagyok a 6 hetes babánkkal, aki kórházból jött haza... de apucinak fontosabb volt lejáratni! Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg 6 hetes gyerekem... és még büszkén posztolgatok boldogan. Milyen szülő tud ilyenkor nevetni? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját, aki egy hétig kórházban volt és még le is járat, az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen! De Fecsó, te érezd jól magad, amíg én a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom senkinek azt, amit az elmúlt hetekben átéltem.

A nagy szakítás azonban nem tartott sokáig, ahogy Szegedi Fecsó hazatért a forgatásról, egyből asszonyához sietett. A jelek szerint sikerült mindent megbeszélniük és szent a béke. Bea legújabb Insta-sztoriban osztott meg egy videót, ahogy nagyobbik fiuk puszilgatja apukáját. 

Szegedi Fecsó
Szegedi Fecsó újra otthon, középső kisfia örül neki Fotó: Instagram

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás