Rettenetes hír érkezett: eltört a gerince a híres énekesnek

Az R'n'b sztár épp közelgő turnéjára készült, aminek majdnem tragédia lett a vége.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.05.
Módosítva: 2024.07.05.
Jason Derulo nyaktörés baleset

Majdnem szembenézett a halállal sokak kedvenc sztárja, Jason Derulo, miután eltörte a nyakát egy szerencsétlen balesetben. A 34 éves énekes úgy érezte, vége mindennek. Erről az élményéről beszélt Paris Hiltonnak az énekesnő online podcastjében. Kiemelte, nyaki csigolyái úgy törtek el, mintha akasztás történt volna.

Jason Derulo
Majdnem az életébe került a turnéfelkészülés. Fotó: borsonline

Az eset egy színpadi próba során történt, amikor is a turnéjára gyakorolt. Épp egy hátraszaltóféle ugrást próbált megcsinálni, amikor is a végtagjai helyett a fejére esett, ezzel eltörve a gerincét.

Ahogy hallottam a hatalmas roppanást, arra gondoltam, úristen, ez a vége? Így ér véget az életem?

– emlékezett vissza, hozzátéve, nem akarta megijeszteni az anyját a balesetet követően, így nem is mondta el neki igazán, mi történt. 

Kint várt rám a kocsiban, és nem akartam megijeszteni. Így 5 perc fetrengés után összeszedtem magamat és a nyakamat fogva a kocsihoz sétáltam. Azt mondtam neki, hogy kicsit megsérültem, és jobb lenne kórházba menni megnézetni. Minden egyes útegyenetlenség maga volt a pokol. Ott haldokoltam az anyósülésen, de nem akartam, hogy tudjon róla.

A kórházba érve végül rögtön megröngenezték őt. Elmondták, hatalmas szerencséje volt, ugyanis akár le is bénulhatott volna, vagy tényleg bele is hallhatott volna. Végül azonban csak annyival megúszta, hogy hét hónapra kidőlt a zenei életből és törölnie kellett a turnéját 2012-ben – írja az UNILAD.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás