Öregnek nevezték Pinket, bölcsen és stílusosan reagált

Az énekesnő nem hagyta magát, reagált a kötözködőnek.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.07.03.
pink öregség reakció beszólás

Hiába Pink elismerésre méltó energiája, énektudása és fizikai teljesítménye, van, akinek mindez kevés. Ahelyett, hogy értékelné az elképesztő profizmust, inkább kötözködik.

The BRIT Awards 2019 - Red Carpet Arrivals
Pink megöregedett – üzenték az énekesnőnek, aki egyetért, de helyre is teszi a dolgokat, no meg a kötözködőt (Fotó: WireImage)

„Pink megöregedett” – szúrt oda az énekesnőnek a közösségi oldalán egy hozzászóló. A vagány, kétgyermekes édesanya pedig reagált. Bölcsen, elgondolkodtatóan és rá jellemző polgárpukkasztó humorral.

„Igen, bár nem érzem magam öregnek, és még mindig trikóban járhatok dolgozni, s valójában az öregedés az, amiért mindennap elsőként hálát adok. Micsoda áldás, hogy van életem, éveim, hogy ilyen erős vagyok, és még mindig képes vagyok vadidegenek felbosszantani csak azzal, hogy létezem. B*szd meg 44-szer!”
– írt vissza a 44 éves énekesnő, akinek már hat évvel ezelőtt is a fejéhez vágták, hogy öreg – emlékeztet az Unilad.
„Hű, Pink (rózsaszín – a szerk.) olyan öregnek tűnik, hogy inkább Lilának kéne hívni”
– poénkodott valaki.
Az énekesnő akkor is válaszolt. „Bizonyára Los Angeles-i vagy... Nos, képzeld, létezik pár ember a világon, aki úgy döntött, hogy természetes módon öregszik. Én a 38 évem minden rohadt percéért megdolgoztam. Egyébként te hogy nézel ki? Mert még sosem hallottam rólad, amíg a szádra nem vetted a nevem. Csak hogy tudd: én kis lila trollnak foglak hívni. Egyébként úgy gondolom, hogy áldás megöregedni. Ha az arcodon barázdák jelennek meg a szemed és a szád körül, az azt jelenti, hogy sokat nevettél. Imádkozom, hogy 10 év múlva idősebbnek nézzek ki, mert ez azt jelenti, hogy élek”
– öntötte szavakba az akkor 38 éves Pink mindezt, amit az öregedésről gondol.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás