Kiderült! Balázs Klári hatalmas trauma miatt képtelen élvezni a Balatont

A Korda házaspár 26-án, pénteken Siófokon, a Plázson ad koncertet, a vízbe azonban egészen biztosan nem megy be Gyuri és Klárika…



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.25.
Módosítva: 2024.07.25.
Korda György balaton Balázs Klári Plázs Siófok Official víz

Pénteken a hazai tánczene állócsillaga, Korda György és természetesen Balázs Klári áll színpadra Siófokon a Plázson, és sorjáznak majd a legnagyobb slágerek, köztük minden bizonnyal olyan örökbecsű dalok, mint a Lady N, a Mamma Maria, a Lady Carnevál vagy a Reptér. Az este számos vendéget is tartogat a közönségnek, fellép majd Csonka András, Krisz Rudi, DJ Dominique, valamint Josh és Betti. Az est házigazdája a Retro Rádió műsorvezetője, Dénes Tamás lesz. A siófoki nagy bulik előtt nem ritkaság, hogy a fellépők megmártóznak a magyar tengerben, Kordáék azonban a pancsolást egészen biztosan kihagyják. 

Balázs Klári és Korda György
Korda György és Balázs Klári pénteken Siófokon ad koncertet – Fotó: Szabolcs László

Kétszer is majdnem megfulladt Balázs Klári

Jó oka van annak, hogy a híres duó száraz marad még annak ellenére is, hogy a hétvégére megint kánikulai meleget jósolnak a meteorológusok: Klárika egyszerűen képtelen belemenni a vízbe. Egészen kicsi kora óta víziszonya van. Az énekesnő korábban már nyilatkozott arról, hogy először ötévesen került életveszélybe, elmerült a Szamosban, és az utolsó pillanatban nyúlt csak érte egy felnőtt. Ha ez nem lett volna elég, akkor 10 évvel később megint megismétlődött az ijesztő kaland, akkor Klárika kis híján a megáradt Tiszába fulladt bele…. Ilyen élményekkel a háta mögött nem csoda, hogy csak messziről csodálja a Balaton hullámait. Az énekesnő erről egyébként a pénteki koncertjüket népszerűsítő Instagram-videóban is beszél egy pár mondatban: 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás