Ellenségekből barátok: Schwarzenegger megható üzenetet küldött a szülinapos Stallone-nak

Sylvester Stallone 78 éves lett, és ezt nem tudta szó nélkül hagyni Arnold Schwarzenegger.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.06.
születésnap Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone

Egykor riválisok, sőt, egyenesen ellenségek voltak, de ma már nagyon jó barátok, akik örömmel töltenek el egymással egy kis időt. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone voltak a 80-as, 90-es évek ikonikus akcióhősei, akik megállás nélkül egymással vetélkedtek a filmjeikkel a mozipénztáraknál, de ma már mindketten közelednek a 80-hoz, így elásták a csatabárdot és ott támogatják egymást, ahol csak lehet.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger / Fotó: Twitter (X)

Sylvester Stallone július 6-án lett 78 éves, közben pedig aktívabb, mint valaha, hiszen nem csupán filmeket forgat, hanem van egy nagy sikerű sorozata is, illetve a családjával közösen egy reality műsorban is szerepelnek. A jeles napot Arnold Schwarzenegger sem bírta szó nélkül hagyni,a közösségi oldalán üzent a szülinapos barátjának.

Boldog születésnapot barátom, Sylvester Stallone. Egy igazi bajnok és legenda vagy. Inspirálsz engem és még emberek milliárdjait a világ körül

– írta Arnie.

A Terminátor-filmek sztárja különleges képeket posztolt a születésnapi köszöntéshez, ugyanis láthatjuk őket késsel a kezükben, tökfaragás közben, de olyan kép is akad, ami több évtizeddel ezelőtt készült róluk – igazi nosztalgiabomba.

Itt lehet megtekinteni Arnold Schwarzenegger posztját:









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás