Váratlan helyről kapott támogatást a rákbeteg Katalin hercegné

Katalin hercegné szombati megjelenése a nyilvánosság előtt alaposan megmozgatta a világot, hiszen egy emberként izgulnak a gyógyulásáért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
katalin hercegné Gwyneth Paltrow rákbetegség küzdelem

Mint arról a Metropol beszámolt, Katalin hosszú kihagyás után péntek délután jelentkezett újra a Buckingham-palota közösségi oldalán, ahol hosszas posztban írt arról, hogy sajnos még nincs jól. Ezt követően szombaton a nagy nyilvánosság előtt is megjelent.

HOT FELTÖLTÉS Harry herceg a fejébe vette, hogy találkozik Katalin hercegnével, mert bűntudata van METROPOL
Fotó: Profimedia

Trooping the Colour, az első nyilvános megjelenése azóta, hogy diagnózisával sokkolta a világot. Az ünnepséget több mint 260 éve tartják az uralkodó születésnapján. A szintén rákbetegség miatt kezelés alatt álló Károly király szintén visszafogottabban vett részt az ünnepségen, hiszen a hagyománnyal ellentétben nem lóháton, hanem kocsiból nézte végig a felvonulást.

Katalin hercegné állapotát nem túlzás kijelenteni, hogy az egész világ figyelemmel kíséri és mindenki drukkol azért, hogy mielőbb leküzdje a betegségét. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, most mégis meglepő helyről jöttek támogató szavak a hercegnének.

A Dreamy Evening With Goopglow
Fotó: Bryan Bedder

Gwyneth Paltrow, aki sok hírességhez hasonlóan, folyamatosan követi Katalin hercegné betegségével és a királyi családdal kapcsolatos híreket, a walesi hercegné Instagram-posztját — amelyben több fotót is megosztott arról, ahogy gyermekei, családja körében ünnepel, illetve férje, Vilmos walesi herceg lovagol a walesi gárda ezredese mellett –, így kommentelte:

Annyira örülök, hogy ilyen boldognak látszol, és hogy ennyire jól nézel ki!

– szúrta ki a life.hu a színésznő szavait.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás