„Az utolsó két évem teljes csőd” – Összeomlott az elhunyt magyar zenész fia

Szakcsi Lakatos Róbert hétfő este aggasztó sorokat osztott meg a Facebookon. Szakcsi Lakatos Béla fia másnapra már törölte is magát a közösségi médiáról.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.06.11.
Szakcsi Lakatos Béla tragédia Szakcsi Lakatos Róbert

Az egész országot megrázta, amikor 2022. októberében tragikus hirtelenséggel elhunyt a legendás zongoraművész, zeneszerző, Szakcsi Lakatos Béla. A Magyar Jazz Szövetség hivatalos Facebook-oldalán adott tájékoztatást a műfaj ikonikus alakjának halálhíréről.

Szakcsi Lakatos Béla
Szakcsi Lakatos Béla 2022-ben hunyt el – Fotó: MTI/Cseke Csilla

A 80 éves korában elhunyt művész fia, Szakcsi Lakatos Róbert a tragédia után a Borsnak nyilatkozott megtört hangon.

Egészen pontosan ezt mondta:

„Borzasztó ez a veszteség számunkra. Hirtelen jött, de erre sosem lehet felkészülni. Nagyon megviseli az egész családot édesapám halála, de főleg édesanyámat, mert otthon történt a tragédia. Tudtuk, hogy nem volt teljesen egészséges, a szívével többször is volt problémája, műszívbillentyűvel élt, sajnos infarktusa is volt, ehhez jött még régóta a szívelégtelenség, ez vezetett a halálához”

– kezdte a lap érdeklődésére Róbert, aki azt is elárulta, a betegségek ellenére semmilyen előjele nem volt a tragédiának, hiszen pénteken a Pestújhelyi Közösségi Házban lépett fel Gerendás Péter oldalán.

Szakcsi Lakatos Bélát 2022. október 18-án helyezték végső nyugalomra a Fiumei úti sírkertben, és bár azóta közel 2 év telt el, fiának gyásza még mindig nem enyhül.

Szakcsi Lakatos Béla fia drámai sorokkal üzent a Facebookon

A külföldön is népszerű zongorista, Szakcsi Lakatos Róbert hétfő este a Facebookon arról tett tanúbizonyságot, hogy lelkileg egy roppant nehéz időszakon megy keresztül és teljesen elege van a magyar közösségi médiából. Olyannyira, hogy azt tervezi: törli magát a social felületekről. 

„Hozzáteszem, az én hulla részeg agymenéseimből ideológiákat gyártanak, és mennyire fontos, hogy miket írok, amit rögtön egyébként meg is bánok. Sajnos nekem is vannak rossz pillanataim, nem sajnáltatni akarom magam, de az utolsó két évem teljes csőd! Halálból jöttem vissza, utána apu meghalt, tudom, nem jogosít ez fel semmire. Régen más világ volt, tudta mindenki, hol a helye, és nem volt hol megnyilvánulni ilyen formáknak, akiknek semmi joguk semmilyen vélemény nyilvánítására. De itt a vége, én tényleg lejövök erről a platformról, óriási szenny, ami itt megy, velem az élen”

– fogalmazott a Facebookon Szakcsi Lakatos Róbert kissé érthetetlenül, ám annál több őszinteséggel és önkritikával.

Ígéretét pedig beváltotta, hiszen kedd reggel már nem volt fent az említett közösségi oldalon.

A Metropol megpróbálta elérni őt telefonon, ám nem válaszolt a megkeresésünkre.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás