Ennyire apás Diaz kisfia!

A Wellhello énekese új kalandra vállalkozott: zenésztársával egy csapatban vágnak neki egy franciaországi forgatásnak. Van azonban valaki, aki jobban izgul még Diaznál is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.04.
Diaz Ábel feleség édesapa

A Wellhello frontembere számára nem idegen, hogy hosszabb-rövidebb időre távol van a családjától, hiszen sikeres zenészként járja az országot a formációjával. Azonban a Franciaország-beli Fort Boyard forgatása alatt egyértelműen a családi környezetet hiányolja majd Diaz a legjobban. Az énekes ugyanis nem csupán a színpadon arat sikert sikerre, feleségével évek óta boldog házasságban élnek, ráadásul jó ideje már annak is, hogy büszke édesapaként éli a mindennapjait.

hot feltöltés Csöndör László Diaz az apaságról - a gyermeke nagyon apás kisfiú   METROPOL
Diaz apaként és zenészként is a maximumra törekszik (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

„Természetesen a kisfiam és a feleségem hiányozni fog, Ábel most tizenhét hónapos és nagyon apás fiú – kezdte Diaz a hot! magazinnak.

Nagyon aggódós típus Diaz felesége

A veszélyes kihívást jelentő feladatok mellett inkább a játékosság és a humor az, amit a szereplők biztosítanak a műsor folyamán.
„A feleségem nagyon aggódós típus. Úgy engedett el otthonról, hogy vigyázzak magamra, és reméli, hogy minden rendben lesz, de így is végigaggódja majd az egész forgatást. 

Én viszont nem parázok, nagyon várom, hiszen abszolút a komfortzónámon kívül esik, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítem a feladatokat.

Ráadásul imádom az ilyesfajta ügyességi játékokat, és ki akartam próbálni magam” – tette hozzá a Wellhello sztárja, aki kisportolt testalkata miatt vélhetően nem jön zavarba, ha az erejét és ügyességét bevetve kell minél jobb teljesítményt nyújtania.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás